Projecten
Nieuws

Wetenschap & Techniek Midden Limburg

Zorg
15-01-19 Het programma ‘Wetenschap & Techniek Midden Limburg’ beoogt Wetenschap en Technologie in te passen in het funderend onderwijs.

Het programma ‘Wetenschap & Techniek Midden Limburg’ beoogt Wetenschap en Technologie in te passen in het funderend onderwijs.

Fieldlab Robotics

Zorg
14-01-19 Een roboticacluster van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden dat zich de komende 3 jaren wil ontwikkelen tot hét robotica expertisecentrum.

Een roboticacluster van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden dat zich de komende 3 jaren wil ontwikkelen tot hét robotica expertisecentrum.

Medishell

Zorg
06-09-16 Het ontwikkelen van een slim pillendoosje. Dit geeft de patiënt meer zelfstandigheid én het ontzorgt mantelzorgers of verlaagt de werkdruk bij verzorgers.

Het ontwikkelen van een slim pillendoosje. Dit geeft de patiënt meer zelfstandigheid én het ontzorgt mantelzorgers of verlaagt de werkdruk bij verzorgers.

Holland Expat Center South

Zorg
16-06-15 Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Versnellingstafels

Zorg
15-06-15 De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

Evolva - Werkplekleren 3.0

Zorg
16-01-14 Het verbeteren van de kennisproductiviteit in de zorg.

Het verbeteren van de kennisproductiviteit in de zorg.

Virtueel verzorgingshuis

Zorg
16-01-14 Proteion Thuis heeft initiatieven ontwikkeld voor wonen, welzijn en zorg om een impuls te geven aan innovatieve kostenbesparende ontwikkelingen in Keyport 2020.

Proteion Thuis heeft initiatieven ontwikkeld voor wonen, welzijn en zorg om een impuls te geven aan innovatieve kostenbesparende ontwikkelingen in Keyport 2020.

Recycling incontinentiemateriaal

Zorg
01-04-13 De haalbaarheid van een businessplan toetsen welke uiteindelijk kan leiden tot een productieplant voor het recyclen van incontinentiemateriaal.

De haalbaarheid van een businessplan toetsen welke uiteindelijk kan leiden tot een productieplant voor het recyclen van incontinentiemateriaal.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu