Projecten
Nieuws

VMBO On Stage

Onderwijs
14-01-19 VMBO On Stage werkt aan een duurzaam netwerk tussen de VMBO-leerling en het bedrijfsleven. Voor kansgelijkheid, een bewuste beroepskeuze...

VMBO On Stage werkt aan een duurzaam netwerk tussen de VMBO-leerling en het bedrijfsleven. Voor kansgelijkheid, een bewuste beroepskeuze...

Leer Werk Loket Keyport

Onderwijs
25-09-17 Eén loket waar werkgevers en werkzoekenden terecht kunnen voor leer-werktrajecten, stages, vacatures, scholing, opleiding en loopbaan- of studie advies.

Eén loket waar werkgevers en werkzoekenden terecht kunnen voor leer-werktrajecten, stages, vacatures, scholing, opleiding en loopbaan- of studie advies.

Lerend Leven

Onderwijs
08-09-16 De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Leren tijdens het hele werkzame leven zal net zo vanzelfsprekend moet worden als eten en drinken!

De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Leren tijdens het hele werkzame leven zal net zo vanzelfsprekend moet worden als eten en drinken!

Ondernemerschapsroute

Onderwijs
07-09-16 Het ontwikkelen van een doorlopende leerroute met het vmbo, mbo en bedrijfsleven voor een betere instroom van de regionale arbeidsmarkt.

Het ontwikkelen van een doorlopende leerroute met het vmbo, mbo en bedrijfsleven voor een betere instroom van de regionale arbeidsmarkt.

Onderwijsinfrastructuur Techniekketen Keyport 2020 en Noord-Limburg

Onderwijs
16-01-14 Doel: het verhogen van de instroom binnen het technisch onderwijs in de regio Keyport en Noord-Limburg, gericht op het in stand houden van technisch onderwijs in de regio.

Doel: het verhogen van de instroom binnen het technisch onderwijs in de regio Keyport en Noord-Limburg, gericht op het in stand houden van technisch onderwijs in de regio.

Platform Hoger Onderwijs

Onderwijs
01-04-13 Het hoger onderwijs en bedrijfsleven beter met elkaar laten aansluiten, betreft kennis, mogelijkheden en baankansen.

Het hoger onderwijs en bedrijfsleven beter met elkaar laten aansluiten, betreft kennis, mogelijkheden en baankansen.

COOK

Onderwijs
01-04-13 Het project verkent de inrichting van een Centrum voor Opleiding en Ontwikkeling Keyport 2020.

Het project verkent de inrichting van een Centrum voor Opleiding en Ontwikkeling Keyport 2020.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu