Projecten
Nieuws

Business Roadmaps

Ondernemerschap
20-05-19 Maandelijkse bijeenkomsten, 1-op-1 begeleiding en opname in een groot (internationaal) netwerk. Zaken die tot een duurzame succesvolle toekomst voor je bedrijf leiden.

Maandelijkse bijeenkomsten, 1-op-1 begeleiding en opname in een groot (internationaal) netwerk. Zaken die tot een duurzame succesvolle toekomst voor je bedrijf leiden.

Zomer Ondernemer

Ondernemerschap
20-05-18 Ondernemers zijn de motor van de economie. Wij moedigen jongeren aan bij het ondernemerschap en het ontwikkelen van ondernemende vaardigheden bij jongeren buiten het onderwijscurriculum om.

Ondernemers zijn de motor van de economie. Wij moedigen jongeren aan bij het ondernemerschap en het ontwikkelen van ondernemende vaardigheden bij jongeren buiten het onderwijscurriculum om.

Resultaat Gericht Ondernemen

Ondernemerschap
08-09-16 RGO richt zich op het vergroten van de kracht van jou als ondernemer en die van je medewerkers (Sleutelfiguren), het versterken van het innovatief vermogen.

RGO richt zich op het vergroten van de kracht van jou als ondernemer en die van je medewerkers (Sleutelfiguren), het versterken van het innovatief vermogen.

e-fulfilment Hub

Ondernemerschap
08-09-16 Circa 30-35% van de nieuw gebouwde magazijnen in Europa is bestemd voor e-Fulfillment activiteiten. Het project moet leiden tot een verdere versterking.

Circa 30-35% van de nieuw gebouwde magazijnen in Europa is bestemd voor e-Fulfillment activiteiten. Het project moet leiden tot een verdere versterking.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu