Projecten
Nieuws

Fieldlab Robotics

Logistiek
02-07-19 Een roboticacluster van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden dat zich de komende 3 jaren wil ontwikkelen tot hét robotica expertisecentrum.

Een roboticacluster van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden dat zich de komende 3 jaren wil ontwikkelen tot hét robotica expertisecentrum.

Wetenschap & Techniek Midden Limburg

Logistiek
15-01-19 Het programma ‘Wetenschap & Techniek Midden Limburg’ beoogt Wetenschap en Technologie in te passen in het funderend onderwijs.

Het programma ‘Wetenschap & Techniek Midden Limburg’ beoogt Wetenschap en Technologie in te passen in het funderend onderwijs.

e-fulfilment Hub

Logistiek
08-09-16 Circa 30-35% van de nieuw gebouwde magazijnen in Europa is bestemd voor e-Fulfillment activiteiten. Het project moet leiden tot een verdere versterking.

Circa 30-35% van de nieuw gebouwde magazijnen in Europa is bestemd voor e-Fulfillment activiteiten. Het project moet leiden tot een verdere versterking.

Intermodale vervoersoplossing voor reststoffen

Logistiek
06-09-16 Het project behelst de ontwikkeling en introductie van een nieuw type ISO container, geschikt voor transport van reststromen.

Het project behelst de ontwikkeling en introductie van een nieuw type ISO container, geschikt voor transport van reststromen.

Holland Expat Center South

Logistiek
16-06-15 Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Versnellingstafels

Logistiek
15-06-15 De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

Logistieke propositie Keyport 2020

Logistiek
01-02-13 Keyport 2020 wil zich primair onderscheiden op het gebied van bedrijfsproces gerelateerde logistiek. Dit vereist een duidelijke positionering...

Keyport 2020 wil zich primair onderscheiden op het gebied van bedrijfsproces gerelateerde logistiek. Dit vereist een duidelijke positionering...

Breedband voor Keyport 2020

Logistiek
01-02-13 Onderzoek naar de mogelijk om met meerdere belanghebbende partijen een gezamenlijk backbone-structuur in Midden-Limburg aan te leggen.

Onderzoek naar de mogelijk om met meerdere belanghebbende partijen een gezamenlijk backbone-structuur in Midden-Limburg aan te leggen.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu