Projecten
Nieuws

Retail 4.0

Leisure & retail
02-07-19 Aanhaken of definitief afhaken? Retail 4.0 helpt met een positieve interventie: een transitietraject tot ondernemer 4.0!

Aanhaken of definitief afhaken? Retail 4.0 helpt met een positieve interventie: een transitietraject tot ondernemer 4.0!

Retail Innovation Center

Leisure & retail
08-09-16 Ondernemerschap en innovatiekracht verbeteren om zo een betere aansluiting te krijgen tussen onderwijs en arbeidsmarkt binnen de Retail sector in de regio.

Ondernemerschap en innovatiekracht verbeteren om zo een betere aansluiting te krijgen tussen onderwijs en arbeidsmarkt binnen de Retail sector in de regio.

Holland Expat Center South

Leisure & retail
16-06-15 Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Versnellingstafels

Leisure & retail
15-06-15 De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

Opschaling Retail en Business Academy

Leisure & retail
01-02-13 Het opzetten van een Retail & Business Academy om kennis en opleiding in de regio op maat aan te bieden.

Het opzetten van een Retail & Business Academy om kennis en opleiding in de regio op maat aan te bieden.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu