Projecten
Nieuws

(CIV) Maakindustrie

Innovatie
08-09-19 Ondernemers, onderwijs en overheid werken samen aan nieuwe kansen en uitdagingen in de Maakindustrie.

Ondernemers, onderwijs en overheid werken samen aan nieuwe kansen en uitdagingen in de Maakindustrie.

InduSym

Innovatie
02-07-19 InduSym is een afkorting die staat voor industriële symbiose. Dat is een vorm van een circulaire economie waarbij de reststroom van één bedrijf de grondstof van een ander bedrijf wordt.

InduSym is een afkorting die staat voor industriële symbiose. Dat is een vorm van een circulaire economie waarbij de reststroom van één bedrijf de grondstof van een ander bedrijf wordt.

Fieldlab Robotics

Innovatie
02-07-19 Een roboticacluster van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden dat zich de komende 3 jaren wil ontwikkelen tot hét robotica expertisecentrum.

Een roboticacluster van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden dat zich de komende 3 jaren wil ontwikkelen tot hét robotica expertisecentrum.

Business Roadmaps

Innovatie
20-05-19 Maandelijkse bijeenkomsten, 1-op-1 begeleiding en opname in een groot (internationaal) netwerk. Zaken die tot een duurzame succesvolle toekomst voor je bedrijf leiden.

Maandelijkse bijeenkomsten, 1-op-1 begeleiding en opname in een groot (internationaal) netwerk. Zaken die tot een duurzame succesvolle toekomst voor je bedrijf leiden.

De groeischakelaar

Innovatie
14-01-19 Ondersteuning voor MKB-ondernemers met een groei- en/of innovatieambitie. Profileert en verbindt bestaande initiatieven en stimuleert tot samenwerking.

Ondersteuning voor MKB-ondernemers met een groei- en/of innovatieambitie. Profileert en verbindt bestaande initiatieven en stimuleert tot samenwerking.

Celci Milk Buddy

Innovatie
08-09-16 Celci Milk Buddy (de zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen) verder te ontwikkelen en in de markt te zetten met kennis uit de Keyport-regio.

Celci Milk Buddy (de zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen) verder te ontwikkelen en in de markt te zetten met kennis uit de Keyport-regio.

Resultaat Gericht Ondernemen

Innovatie
08-09-16 RGO richt zich op het vergroten van de kracht van jou als ondernemer en die van je medewerkers (Sleutelfiguren), het versterken van het innovatief vermogen.

RGO richt zich op het vergroten van de kracht van jou als ondernemer en die van je medewerkers (Sleutelfiguren), het versterken van het innovatief vermogen.

e-fulfilment Hub

Innovatie
08-09-16 Circa 30-35% van de nieuw gebouwde magazijnen in Europa is bestemd voor e-Fulfillment activiteiten. Het project moet leiden tot een verdere versterking.

Circa 30-35% van de nieuw gebouwde magazijnen in Europa is bestemd voor e-Fulfillment activiteiten. Het project moet leiden tot een verdere versterking.

Medishell

Innovatie
06-09-16 Het ontwikkelen van een slim pillendoosje. Dit geeft de patiënt meer zelfstandigheid én het ontzorgt mantelzorgers of verlaagt de werkdruk bij verzorgers.

Het ontwikkelen van een slim pillendoosje. Dit geeft de patiënt meer zelfstandigheid én het ontzorgt mantelzorgers of verlaagt de werkdruk bij verzorgers.

LioTi

Innovatie
06-09-16 Het LioTi Project heeft als doel om een dekkende Internet of Things infrastructuur te realiseren voor de gehele provincie Limburg. Keyport 2020 is de eerste regio waar de infrastructuur wordt uitgerold.

Het LioTi Project heeft als doel om een dekkende Internet of Things infrastructuur te realiseren voor de gehele provincie Limburg. Keyport 2020 is de eerste regio waar de infrastructuur wordt uitgerold.

Intermodale vervoersoplossing voor reststoffen

Innovatie
06-09-16 Het project behelst de ontwikkeling en introductie van een nieuw type ISO container, geschikt voor transport van reststromen.

Het project behelst de ontwikkeling en introductie van een nieuw type ISO container, geschikt voor transport van reststromen.

Versnellingstafels

Innovatie
15-06-15 De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

Virtueel verzorgingshuis

Innovatie
16-01-14 Proteion Thuis heeft initiatieven ontwikkeld voor wonen, welzijn en zorg om een impuls te geven aan innovatieve kostenbesparende ontwikkelingen in Keyport 2020.

Proteion Thuis heeft initiatieven ontwikkeld voor wonen, welzijn en zorg om een impuls te geven aan innovatieve kostenbesparende ontwikkelingen in Keyport 2020.

Lignine Valorisatie

Innovatie
01-04-13 Lignine is een potentiële toekomstige grondstof voor materialen. Doel: kennis ontwikkelen over het verwerken van lignine naar commercieel producten.

Lignine is een potentiële toekomstige grondstof voor materialen. Doel: kennis ontwikkelen over het verwerken van lignine naar commercieel producten.

Innovatiehuis MKB Keyport 2020

Innovatie
01-04-13 Doel: het versterken van het innovatievermogen van het MKB in de maakindustrie, logistiek, retail & leisure en agri in de regio.

Doel: het versterken van het innovatievermogen van het MKB in de maakindustrie, logistiek, retail & leisure en agri in de regio.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu