Projecten
Nieuws

Quintastics

Arbeidsmarkt
28-01-19 Voor duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Voor duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Lerend Leven

Arbeidsmarkt
14-01-19 De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Leren tijdens het hele werkzame leven zal net zo vanzelfsprekend moet worden als eten en drinken!

De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Leren tijdens het hele werkzame leven zal net zo vanzelfsprekend moet worden als eten en drinken!

VMBO On Stage

Arbeidsmarkt
14-01-19 VMBO On Stage werkt aan een duurzaam netwerk tussen de VMBO-leerling en het bedrijfsleven. Voor kansgelijkheid, een bewuste beroepskeuze...

VMBO On Stage werkt aan een duurzaam netwerk tussen de VMBO-leerling en het bedrijfsleven. Voor kansgelijkheid, een bewuste beroepskeuze...

Leer Werk Loket Keyport

Arbeidsmarkt
25-09-17 Eén loket waar werkgevers en werkzoekenden terecht kunnen voor leer-werktrajecten, stages, vacatures, scholing, opleiding en loopbaan- of studie advies.

Eén loket waar werkgevers en werkzoekenden terecht kunnen voor leer-werktrajecten, stages, vacatures, scholing, opleiding en loopbaan- of studie advies.

MKB 100

Arbeidsmarkt
08-09-16 MKB 100 is een imagocampagne welke op eigentijdse manier jongeren en starters op de arbeidsmarkt aanspreekt.
MKB 100 is een imagocampagne welke op eigentijdse manier jongeren en starters op de arbeidsmarkt aanspreekt.

Arbeidsmarktdashboard

Arbeidsmarkt
07-09-16 Een platform geschikt voor alle partijen op de arbeidsmarkt: werkzoekenden, werkgevers, overheden en onderwijsinstellingen.

Een platform geschikt voor alle partijen op de arbeidsmarkt: werkzoekenden, werkgevers, overheden en onderwijsinstellingen.

Holland Expat Center South

Arbeidsmarkt
16-06-15 Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Evolva - Werkplekleren 3.0

Arbeidsmarkt
16-01-14 Het verbeteren van de kennisproductiviteit in de zorg.

Het verbeteren van de kennisproductiviteit in de zorg.

Limburg Magnet

Arbeidsmarkt
01-09-13 Het project Limburg Magnet heeft als doel het binden, boeien en gericht benutten van jong talent voor de Limburgse arbeidsmarkt...

Het project Limburg Magnet heeft als doel het binden, boeien en gericht benutten van jong talent voor de Limburgse arbeidsmarkt...

COOK

Arbeidsmarkt
01-04-13 Het project verkent de inrichting van een Centrum voor Opleiding en Ontwikkeling Keyport 2020.

Het project verkent de inrichting van een Centrum voor Opleiding en Ontwikkeling Keyport 2020.

Onderzoek arbeidsmobiliteit Keyport 2020

Arbeidsmarkt
11-02-13 Keyport 2020 onderzoekt welke kansen er zijn om op regionale schaal een bijdrage te leveren aan het oplossen van arbeidsmarktknelpunten.

Keyport 2020 onderzoekt welke kansen er zijn om op regionale schaal een bijdrage te leveren aan het oplossen van arbeidsmarktknelpunten.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu