Projecten
Leer Werk Loket Keyport

Leer Werk Loket Keyport

25 september 2017
Categorie: Arbeidsmarkt, Onderwijs

Onderwijs, Arbeidsmarkt

Project_LeerEnWerk_loketKeyport.jpg
     

Contact

Ton Hagelstein
M. 06-25010740
E. ton.hagelstein@keyport2020.nl

 

Leer Werk Loket Keyport


Projectstatus: in ontwikkeling

Eén loket waar werkgevers en werkzoekenden terecht kunnen voor leer-werktrajecten, stages, vacatures, scholing, opleiding en loopbaan- of studie advies.

De aanleiding

De arbeidsmarkt in de Keyport regio trekt aan. Er is veel vraag naar werk en scholing. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Ook de toenemende automatisering en robotisering van productieprocessen, het langer doorwerken en de behoefte aan nieuwe skills vragen om structurele aandacht. De arbeidsmarkt verandert continu.

Leer Werk Loket Keyport

Het Leer Werk Loket Keyport helpt werkzoekenden en (aankomende) scholieren met vragen over leren en werken, scholing, beroepen, testen, vacatures en een goed advies over studie en/of loopbaan. Daarnaast is het een Servicepunt voor werkgevers die op zoek zijn naar een stagiaire, het invullen van een (BBL-) vacature of een opleidingsadvies voor een medewerker of een hele afdeling.

Naast de bijdrage van Keyport wordt het Leer Werk Loket Keyport mede mogelijk gemaakt door het ministerie SZW, de gemeenten, UWV en ROC Gilde Opleidingen/CITAVERDE.

Doelen

Leer Werk Loket Keyport bundelt de expertise van overheid, onderwijs en ondernemers en zorgt voor ontsluiting van middelen, zodat we optimaal gebruik maken van opleidingen die regulier gefinancierd worden. Leer Werk Loket Keyport fungeert daarnaast als informatie- en adviesfunctie.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu