Projecten
Business Roadmaps

Business Roadmaps

8 september 2016
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

Ondernemerschap, Innovatie

Projectafbeelding444x318businessroadmaps_campagne.jpg
     

Doe mee!

Business Roadmaps helpt ondernemers, met financiële Keyport steun, aan een duidelijke koers voor een succesvolle toekomst.

  • Start nu met werken AAN je bedrijf, i.p.v. alleen maar
    IN je bedrijf te werken.
  • Bepaal je eigen succesvolle toekomst!
  • Keyport subsidie nog mogelijk, meld je snel aan!
  • Voor maar € 75 per maand 5 uur begeleiding en tools beschikbaar!

Inschrijven

Doe mee en schrijf je in op www.businessroadmaps.nl of neem contact op met Jean-Paul Urlings.

Contact

Jean-Paul Urlings
T. 06 - 82009974
E. jpu@bizzdom.biz
I. www.businessroadmaps.nl

 

Business Roadmaps


Projectstatus: in ontwikkeling

Als ondernemer ben je een duizendpoot. Verantwoordelijk voor allerlei zaken, terwijl je het liefst focust op je product of dienst. Hoe ga jij om met bedrijfsvoering, strategie, continuïteit en groei?

Aanpak

Met steun van specialisten en collega ondernemers werk je in BR aan het verstevigen van de basis van je bedrijf. Een solide fundament dat je in staat stelt om de uitdagingen die op je bedrijf afkomen om te zetten in kansen. Die je vervolgens ook weet te benutten, omdat je gebruik kunt maken van de expertise van ervaren en succesvolle ondernemers, die je hierbij adviseren.

BR organiseert maandelijkse bijeenkomsten, 1-op-1 begeleiding en opname in een groot (internationaal) netwerk. Ingrediënten die tot een duurzame succesvolle toekomst voor je bedrijf leiden. En dat voor slechts € 75 per maand.

Resultaat

In vijf maanden tijd ontwikkel je een goed doordacht Business Model, een kansrijk verdienmodel en een roadmap voor de toekomst. Ook partnering, patentaanvraag en financiering komen aan bod. Na deze vijf maanden kun je deelnemen aan het doorlopende gevorderden programma. Daarin werk je, onder begeleiding van experts (uit een internationaal netwerk) en samen met collega ondernemers, aan de uitdagingen die je in kansen wilt omzetten.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu