Projecten
Nieuws

Fieldlab Robotics

Agri
02-07-19 Een roboticacluster van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden dat zich de komende 3 jaren wil ontwikkelen tot hét robotica expertisecentrum.

Een roboticacluster van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden dat zich de komende 3 jaren wil ontwikkelen tot hét robotica expertisecentrum.

Wetenschap & Techniek Midden Limburg

Agri
15-01-19 Het programma ‘Wetenschap & Techniek Midden Limburg’ beoogt Wetenschap en Technologie in te passen in het funderend onderwijs.

Het programma ‘Wetenschap & Techniek Midden Limburg’ beoogt Wetenschap en Technologie in te passen in het funderend onderwijs.

GreenBrains voucherregeling Keyport 2020

Agri
01-08-16 GreenBrains ondersteunt in de Regio Keyport 2020 innovaties op het gebied van agro en food en aanverwante bedrijvigheid.

GreenBrains ondersteunt in de Regio Keyport 2020 innovaties op het gebied van agro en food en aanverwante bedrijvigheid.

Economisch Actieprogramma Agribusiness

Agri
01-08-16 Het EAA streeft naar het behoud van het economisch aandeel van het agribusiness complex in de Keyport regio.

Het EAA streeft naar het behoud van het economisch aandeel van het agribusiness complex in de Keyport regio.

Holland Expat Center South

Agri
16-06-15 Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Versnellingstafels

Agri
15-06-15 De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

Biobased DNA Keyport 2020

Agri
01-04-13 Doel: het in beeld krijgen van de USP’s van de regio die complementair zijn aan die van overige (Brainport 2020-)regio’s.

Doel: het in beeld krijgen van de USP’s van de regio die complementair zijn aan die van overige (Brainport 2020-)regio’s.

Lignine Valorisatie

Agri
01-04-13 Lignine is een potentiële toekomstige grondstof voor materialen. Doel: kennis ontwikkelen over het verwerken van lignine naar commercieel producten.

Lignine is een potentiële toekomstige grondstof voor materialen. Doel: kennis ontwikkelen over het verwerken van lignine naar commercieel producten.

Boer en burger Energiecoöperatie

Agri
11-02-13 In toenemende mate wordt door zowel burgers als bedrijven geïnvesteerd in duurzame energieopwekking.

In toenemende mate wordt door zowel burgers als bedrijven geïnvesteerd in duurzame energieopwekking.

Agribusiness in beeld

Agri
01-02-13 De Agribusiness is nauw verbonden met andere sectoren in de economie. Keyport 2020 wil inzichten verschaffen in de mogelijke ontwikkeling tot 2025.

De Agribusiness is nauw verbonden met andere sectoren in de economie. Keyport 2020 wil inzichten verschaffen in de mogelijke ontwikkeling tot 2025.

Ontwikkeling Energietransitie Park Zevenellen

Agri
01-02-13 Keyport 2020 onderzoekt de realisatie van een Energie Transitie Park (ETP) op industriepark Zevenellen in Leudal.

Keyport 2020 onderzoekt de realisatie van een Energie Transitie Park (ETP) op industriepark Zevenellen in Leudal.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu