Nieuws
Nieuws

Ondernemers vertellen…

Ondernemerschap
19-11-19 Echte praktijkverhalen en handige tools... waar je als ondernemer direct mee aan de slag kunt? Inspiratie opdoen en leren van de ervaring van frontrunners? Keyport2020, Business Innovation Team Limburg, de Groeischakelaar en Economisch Samenwerkingsverband Zuid Limburg (ESZL) nodigen je uit voor de learning-sessions op 2 & 3 december.

Echte praktijkverhalen en handige tools... waar je als ondernemer direct mee aan de slag kunt? Inspiratie opdoen en leren van de ervaring van frontrunners? Keyport2020, Business Innovation Team Limburg, de Groeischakelaar en Economisch Samenwerkingsverband Zuid Limburg (ESZL) nodigen je uit voor de learning-sessions op 2 & 3 december.

Aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2019/2020

Ondernemerschap
19-11-19 Tijdens het Partner Event van Meet theYoungsters op 14 november jl zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. KLG Europe (groot bedrijf) en Volantis (MKB) zijn verkozen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2019/2020. Verkoelen Dakspecialisten uit Weert ging er met de prijs “Aantrekkelijkst MKB bedrijf regio Midden-Limburg” vandoor.

Tijdens het Partner Event van Meet theYoungsters op 14 november jl zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. KLG Europe (groot bedrijf) en Volantis (MKB) zijn verkozen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2019/2020. Verkoelen Dakspecialisten uit Weert ging er met de prijs “Aantrekkelijkst MKB bedrijf regio Midden-Limburg” vandoor.

De (digitale) expediteur van de toekomst!

Ondernemerschap
19-11-19 De logistieke sector wordt soms nog gezien als een vrij traditionele markt. Toch zijn er genoeg logistieke bedrijven die zich bezig houden met nieuwe technologische ontwikkelingen. De Rooskens Group uit Buggenum is een van hen.

De logistieke sector wordt soms nog gezien als een vrij traditionele markt. Toch zijn er genoeg logistieke bedrijven die zich bezig houden met nieuwe technologische ontwikkelingen. De Rooskens Group uit Buggenum is een van hen.

Structurele bijdrage Weerterlandprijs, deelname Business Roadmaps

Ondernemerschap
12-11-19 Twee interessante nieuwtjes voor Nederweerter ondernemers. Het college van B&W heeft besloten om vanaf 2020 een structurele bijdrage te doen voor de organisatie van de Weerterlandprijs. Vorig jaar was Herpertz Kraanverhuur Transport & Berging uit Nederweert de winnaar. Een ander project is Business Roadmaps. De gemeente biedt dit strategisch programma voor bedrijven samen met Keyport2020 aan. Door een subsidie is het mogelijk om tegen een lager tarief mee te doen.

Twee interessante nieuwtjes voor Nederweerter ondernemers. Het college van B&W heeft besloten om vanaf 2020 een structurele bijdrage te doen voor de organisatie van de Weerterlandprijs. Vorig jaar was Herpertz Kraanverhuur Transport & Berging uit Nederweert de winnaar. Een ander project is Business Roadmaps. De gemeente biedt dit strategisch programma voor bedrijven samen met Keyport2020 aan. Door een subsidie is het mogelijk om tegen een lager tarief mee te doen.

Bijna tijd voor cadeaus en gezelligheid… maar eerst nog die WBSO!

Ondernemerschap
11-11-19 De WBSO (voluit Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk) is veruit de belangrijkste subsidieregeling in Nederland. Vooral Nederlandse mkb-ondernemingen maken dankbaar gebruik van de WBSO. In 2020 trekt het kabinet hier maar liefst € 1.281 miljoen voor deze regeling uit.

De WBSO (voluit Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk) is veruit de belangrijkste subsidieregeling in Nederland. Vooral Nederlandse mkb-ondernemingen maken dankbaar gebruik van de WBSO. In 2020 trekt het kabinet hier maar liefst € 1.281 miljoen voor deze regeling uit.

Events in Limburg | Bekijk hier de agenda van de Groeischakelaar.

Ondernemerschap
08-11-19 Om te kunnen groeien of innoveren is het slim om jezelf te verrijken met kennis of nieuwe vaardigheden. En dit najaar is de perfecte tijd om je kennis te vergroten, want Limburg heeft veel moois in petto. We zetten graag een aantal interessante events voor je op een rij in onze agenda (De groeischakelaar).

Om te kunnen groeien of innoveren is het slim om jezelf te verrijken met kennis of nieuwe vaardigheden. En dit najaar is de perfecte tijd om je kennis te vergroten, want Limburg heeft veel moois in petto. We zetten graag een aantal interessante events voor je op een rij in onze agenda (De groeischakelaar).

Kabisa wint twee Awards in één week.

Ondernemerschap
07-11-19 Kabisa wint twee Awards in één week. Kabisa gefeliciteerd! Zo werden al de Beste Werkgever-Awards in ontvangst genomen in 2016, 2017, 2018. Deze week kon Kabisa hier maar liefst twee awards bijschrijven!

Kabisa wint twee Awards in één week. Kabisa gefeliciteerd! Zo werden al de Beste Werkgever-Awards in ontvangst genomen in 2016, 2017, 2018. Deze week kon Kabisa hier maar liefst twee awards bijschrijven!

Start & Grow DiffrnT Online Info Meeting

Ondernemerschap
07-11-19 Als jij als MKB ondernemer of starter aan succes denkt, waar denk je dan aan? Wat betekent succes voor jou? Hoe succesvol jij en je organisatie kunnen worden is afhankelijk van jouw potentieel. Een deel daarvan ken je, maar een ander deel is verborgen. Start & Grow Diffrnt maakt op unieke en snelle wijze jouw verborgen potentieel én dat van je organisatie transparant. Ontwikkel je ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden, gebruik ze en verbind met andere ondernemers.

Als jij als MKB ondernemer of starter aan succes denkt, waar denk je dan aan? Wat betekent succes voor jou? Hoe succesvol jij en je organisatie kunnen worden is afhankelijk van jouw potentieel. Een deel daarvan ken je, maar een ander deel is verborgen. Start & Grow Diffrnt maakt op unieke en snelle wijze jouw verborgen potentieel én dat van je organisatie transparant. Ontwikkel je ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden, gebruik ze en verbind met andere ondernemers.

Iedere week: Open Brains, your weekly shot of innovation!

Ondernemerschap
06-11-19 Deze week op 8 november bij Open Brains >> Esentika: hoe kan Esentika leiders, directeuren, managers en ondernemers aantrekken als klant? Door Marianne Geurts.

Deze week op 8 november bij Open Brains >> Esentika: hoe kan Esentika leiders, directeuren, managers en ondernemers aantrekken als klant? Door Marianne Geurts.

Made in Keyport

Ondernemerschap
05-11-19 De Keyport regio heeft een ijzersterk MKB. Met toonaangevende wereldspelers en meervoudig prijswinnaars. Dat bleek wel uit de media van de afgelopen tijd. Lees hier het nieuws over ETF, BASF (Nunhems) en Moonen Packaging uit de Keyport-regio.

De Keyport regio heeft een ijzersterk MKB. Met toonaangevende wereldspelers en meervoudig prijswinnaars. Dat bleek wel uit de media van de afgelopen tijd. Lees hier het nieuws over ETF, BASF (Nunhems) en Moonen Packaging uit de Keyport-regio.

3 dec 2019 – Connected Learning – Afval recyclen is winst genereren

Ondernemerschap
05-11-19 Wil jij als ondernemer je organisatie duurzamer en milieuvriendelijker maken? Of heb je hierin de eerste stappen gezet en zoek je inspiratie of handvatten voor die volgende stap? Meld je aan voor deze connected learning workshop!

Wil jij als ondernemer je organisatie duurzamer en milieuvriendelijker maken? Of heb je hierin de eerste stappen gezet en zoek je inspiratie of handvatten voor die volgende stap? Meld je aan voor deze connected learning workshop!

Werk maken van innovatie?

Ondernemerschap
05-11-19 Werk maken van innovatie? Bekijk dan hier de masterclasses van de Groeischakelaar en de innovatie sessies van Open Brains.

Werk maken van innovatie? Bekijk dan hier de masterclasses van de Groeischakelaar en de innovatie sessies van Open Brains.

Geef richting aan Keyport Next Level! Vul vandaag nog de enquête in!

Ondernemerschap
05-11-19 Praat mee over Keyport Next Level en lever je bijdrage aan het nieuwe routepan 2021-2024 van Keyport. Het invullen van de enquête kost je slechts 10 minuten. Dank alvast voor het meedoen. #Madeinkeyport maken we samen!

Praat mee over Keyport Next Level en lever je bijdrage aan het nieuwe routepan 2021-2024 van Keyport. Het invullen van de enquête kost je slechts 10 minuten. Dank alvast voor het meedoen. #Madeinkeyport maken we samen!

Maketech Platform; de verbindende factor tussen maakbedrijven én onderwijs

Ondernemerschap
29-10-19 Op zoek naar talent of samenwerkingen in de maakindustrie? Het Maketech Platform is de spil tussen bedrijfsleven en onderwijs. Programmamanager Eric Drossaert: “We organiseren regelmatig thematafels, bijvoorbeeld over werkgelegenheid binnen de maakindustrie. Hier leggen bedrijven contact, wisselen met elkaar van gedachten en soms ontstaan hieruit nieuwe samenwerkingsvormen. Verder vinden we het belangrijk dat basisschoolleerlingen al op jongere leeftijd met techniek in aanraking komen en ontwikkelen daarom gericht projecten in samenwerking met andere partijen zoals bijvoorbeeld het Spark Tech Lab.

Op zoek naar talent of samenwerkingen in de maakindustrie? Het Maketech Platform is de spil tussen bedrijfsleven en onderwijs. Programmamanager Eric Drossaert: “We organiseren regelmatig thematafels, bijvoorbeeld over werkgelegenheid binnen de maakindustrie. Hier leggen bedrijven contact, wisselen met elkaar van gedachten en soms ontstaan hieruit nieuwe samenwerkingsvormen. Verder vinden we het belangrijk dat basisschoolleerlingen al op jongere leeftijd met techniek in aanraking komen en ontwikkelen daarom gericht projecten in samenwerking met andere partijen zoals bijvoorbeeld het Spark Tech Lab.

Keyport Symposium - The movie

Ondernemerschap
24-10-19 Een terugblik - Donderdagmiddag 10 oktober. De zonovergoten Beach Club Degreez stroomt vol. Ruim 200 bestuurders, onderwijsvernieuwers en succesvolle ondernemers verzamelen zich. Het wordt een dynamische middag. Informatief én inspirerend, onder vakkundige leiding van Vivian Lataster. bekijk hier: Keyport Symposium - The movie.

Een terugblik - Donderdagmiddag 10 oktober. De zonovergoten Beach Club Degreez stroomt vol. Ruim 200 bestuurders, onderwijsvernieuwers en succesvolle ondernemers verzamelen zich. Het wordt een dynamische middag. Informatief én inspirerend, onder vakkundige leiding van Vivian Lataster. bekijk hier: Keyport Symposium - The movie.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu