Nieuws
Nieuws

Uitnodiging 10 okt: Symposium Keyport "Made in Keyport"

Ondernemerschap
10-09-19 .. Wereldspelers, award winnaars en topondernemers.. High Tech opleidingen, Hybride onderwijs, IoT challenge.. Egg Valley, E-fulfilment Hub, Green Futur. Welke mooie producten worden er hier gemaakt? Hoe ver zijn we met duurzaamheid en de circulaire economie? Hoe zorgen we voor goed geschoolde medewerkers? Wat zijn de carrièrekansen? Het “Made in Keyport” Symposium geeft antwoord!

.. Wereldspelers, award winnaars en topondernemers.. High Tech opleidingen, Hybride onderwijs, IoT challenge.. Egg Valley, E-fulfilment Hub, Green Futur. Welke mooie producten worden er hier gemaakt? Hoe ver zijn we met duurzaamheid en de circulaire economie? Hoe zorgen we voor goed geschoolde medewerkers? Wat zijn de carrièrekansen? Het “Made in Keyport” Symposium geeft antwoord!

4 Keyport projecten van start

Ondernemerschap
10-09-19 Gisteren goedgekeurd door het bestuur van Keyport - Dutch IoT Challenge, Lerend Leven, Business Roadmaps en Start&Grow. Allemaal projecten voor de MKB ondernemer. Praktische, effectief en innovatief. Om jouw bedrijf en je toekomst verder te versterken!

Gisteren goedgekeurd door het bestuur van Keyport - Dutch IoT Challenge, Lerend Leven, Business Roadmaps en Start&Grow. Allemaal projecten voor de MKB ondernemer. Praktische, effectief en innovatief. Om jouw bedrijf en je toekomst verder te versterken!

Business Roadmaps

Ondernemerschap
10-09-19 Kennismaken met gratis online workshop - Er zijn nogal wat trajecten om ondernemers te ondersteunen. Die richten zich bijna allemaal op ondernemers met een ambitie. De ambitie om te groeien, te innoveren of om internationaal te ondernemen. Maar het gros van de mkb ondernemers is vooral keihard aan het werk. Geen tijd om na te denken over ambities en hoe die te realiseren. Daarvoor is er Business Roadmaps (BR).

Kennismaken met gratis online workshop - Er zijn nogal wat trajecten om ondernemers te ondersteunen. Die richten zich bijna allemaal op ondernemers met een ambitie. De ambitie om te groeien, te innoveren of om internationaal te ondernemen. Maar het gros van de mkb ondernemers is vooral keihard aan het werk. Geen tijd om na te denken over ambities en hoe die te realiseren. Daarvoor is er Business Roadmaps (BR).

Lerend leven: Connected-Learning aanpak werkt!

Ondernemerschap
10-09-19 Je wil als ondernemer je proces vernieuwen, maar waar begin je? Je hebt veel gehoord over een nieuwe technologie of werkwijze, maar is deze van waarde voor jouw bedrijf? En hoe neem je je collega’s mee in dit idee? Keyport is bij dergelijke vragen het startpunt. Door Lerend Leven worden mensen en bedrijven toekomstproof.

Je wil als ondernemer je proces vernieuwen, maar waar begin je? Je hebt veel gehoord over een nieuwe technologie of werkwijze, maar is deze van waarde voor jouw bedrijf? En hoe neem je je collega’s mee in dit idee? Keyport is bij dergelijke vragen het startpunt. Door Lerend Leven worden mensen en bedrijven toekomstproof.

Sneak preview Start & Grow

Ondernemerschap
10-09-19 Ben jij een startend ondernemer of een gevestigd MKB bedrijf? Wil je jouw ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden verder ontwikkelen? Je (verborgen) potentieel en dat van je onderneming ontdekken, gebruiken en verbinden met andere ondernemers? Welkom bij Diffrnt Start & Grow. Fun, verrassend en effectief.

Ben jij een startend ondernemer of een gevestigd MKB bedrijf? Wil je jouw ondernemerskwaliteiten en -vaardigheden verder ontwikkelen? Je (verborgen) potentieel en dat van je onderneming ontdekken, gebruiken en verbinden met andere ondernemers? Welkom bij Diffrnt Start & Grow. Fun, verrassend en effectief.

9 oktober 2019 | Groeispurt voor Makers

Ondernemerschap
10-09-19 Ben jij een ondernemer uit de maakindustrie met minimaal vijf medewerkers en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support of inspiratie bij gebruiken van deskundigen of andere ondernemers? Kom dan op 9 oktober aanstaande naar de Groeispurt voor Makers! Deze wordt je aangeboden door De Groeischakelaar in samenwerking met LIOF en MakeTech Platform.

Ben jij een ondernemer uit de maakindustrie met minimaal vijf medewerkers en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support of inspiratie bij gebruiken van deskundigen of andere ondernemers? Kom dan op 9 oktober aanstaande naar de Groeispurt voor Makers! Deze wordt je aangeboden door De Groeischakelaar in samenwerking met LIOF en MakeTech Platform.

Leren en werken Midden-Limburg

Ondernemerschap
06-09-19 In deze nieuws editie o.a. aandacht voor de Workshop Kies Slim! en de Banenmarkt op vrijdag 4 oktober.

In deze nieuws editie o.a. aandacht voor de Workshop Kies Slim! en de Banenmarkt op vrijdag 4 oktober.

Start vandaag nog met duurzaam ondernemen!

Ondernemerschap
27-08-19 Op industrieterrein Pannenweg II in Nederweert loopt het project InduSym nu ruim twee maanden. En met succes! Al 40 van de 75 bedrijven op dit industrieterrein hebben aangegeven deel te willen nemen aan dit project. Vanwege dit succes hebben nu ook de gemeente Weert, Roerdalen, Roermond en Maasgouw aangegeven met InduSym te willen starten.

Op industrieterrein Pannenweg II in Nederweert loopt het project InduSym nu ruim twee maanden. En met succes! Al 40 van de 75 bedrijven op dit industrieterrein hebben aangegeven deel te willen nemen aan dit project. Vanwege dit succes hebben nu ook de gemeente Weert, Roerdalen, Roermond en Maasgouw aangegeven met InduSym te willen starten.

Topgenetica: kampioenspaarden uit Limburg

Ondernemerschap
27-08-19 Als kleine Limburgse multinational timmert Animal Embryo Centre Diergaerderhof in Maria-Hoop flink aan de weg. De topspringpaarden die het bedrijf voorbrengt, gaan werkelijk de hele wereld over. Lees hier verder.

Als kleine Limburgse multinational timmert Animal Embryo Centre Diergaerderhof in Maria-Hoop flink aan de weg. De topspringpaarden die het bedrijf voorbrengt, gaan werkelijk de hele wereld over. Lees hier verder.

18 sept - Bijeenkomst: Wat heeft een exo-skelet te bieden?

Ondernemerschap
27-08-19 Klagen je werknemers wel eens over zwaar werk? Moeten zij bijvoorbeeld veel staand werk doen? Of veel voorover leunen? Dan is een exo-skelet een innovatie om te onderzoeken. Dat kan op 18 september tijdens onze connected learning sessie, mét live demo en praktijkvoorbeelden.

Klagen je werknemers wel eens over zwaar werk? Moeten zij bijvoorbeeld veel staand werk doen? Of veel voorover leunen? Dan is een exo-skelet een innovatie om te onderzoeken. Dat kan op 18 september tijdens onze connected learning sessie, mét live demo en praktijkvoorbeelden.

Vind je nieuwe collega in Duitsland!

Ondernemerschap
15-07-19 Heb je vacatures openstaan en zoek je een nieuwe manier om te werven? Kijk dan eens over de grens. 25 september is in Monchengladbach een banenbeurs voor Duitse werkzoekende. Keyport heeft hier een stand om bedrijven uit te regio te presenteren. Wil je hier zichtbaar zijn? Meld je aan!

Heb je vacatures openstaan en zoek je een nieuwe manier om te werven? Kijk dan eens over de grens. 25 september is in Monchengladbach een banenbeurs voor Duitse werkzoekende. Keyport heeft hier een stand om bedrijven uit te regio te presenteren. Wil je hier zichtbaar zijn? Meld je aan!

Limburgse industrie en mkb-bedrijven in maintenance lanceren gezamenlijk open innovaties

Ondernemerschap
02-07-19 27 juni 2019 | Geleen. Op 27 juni 2019 heeft World Class Maintenance Zuid (WCM Zuid) in samenwerking met De Groeischakelaar drie open innovaties gelanceerd die tot stand zijn gekomen dankzij een samenwerking tussen grote én kleine bedrijven in maintenance en asset management. Dit gebeurde tijdens de Zomerconferentie WCM Zuid op de Brightlands Chemelot Campus te Geleen waar meer dan vijftig Limburgse bedrijven uit de sector aanwezig waren. De gelanceerde innovaties gaan over de autonome plant, voorspelbaar onderhoud en ketensamenwerking.

27 juni 2019 | Geleen. Op 27 juni 2019 heeft World Class Maintenance Zuid (WCM Zuid) in samenwerking met De Groeischakelaar drie open innovaties gelanceerd die tot stand zijn gekomen dankzij een samenwerking tussen grote én kleine bedrijven in maintenance en asset management. Dit gebeurde tijdens de Zomerconferentie WCM Zuid op de Brightlands Chemelot Campus te Geleen waar meer dan vijftig Limburgse bedrijven uit de sector aanwezig waren. De gelanceerde innovaties gaan over de autonome plant, voorspelbaar onderhoud en ketensamenwerking.

Nog even op een rij: Resultaat ‘nieuwe’ projecten 1e half jaar 2019

Ondernemerschap
02-07-19 Lees hier de resultaten van ‘nieuwe’ projecten 1e half jaar 2019.

Lees hier de resultaten van ‘nieuwe’ projecten 1e half jaar 2019.

Coming soon: Green Future, de roadmap & Open Brains, your weekly shot of innovation

Ondernemerschap
02-07-19 Keyport werkt aan een concreet programma met een heldere roadmap richting een “Green Future”. “Geen nieuwe dingen verzinnen, maar slim en vraaggestuurd verbinden, versnellen en versterken.” Open Brains: Keyport is partner geworden van Open Brains – YourWeekly Shot of Innovation. Dat is een wekelijks innovatiesessie om ondernemers, uitvinders en studenten (de pitchers) hun business-idee te helpen toetsen en ontwikkelen aan de hand van het business model canvas.

Keyport werkt aan een concreet programma met een heldere roadmap richting een “Green Future”. “Geen nieuwe dingen verzinnen, maar slim en vraaggestuurd verbinden, versnellen en versterken.” Open Brains: Keyport is partner geworden van Open Brains – YourWeekly Shot of Innovation. Dat is een wekelijks innovatiesessie om ondernemers, uitvinders en studenten (de pitchers) hun business-idee te helpen toetsen en ontwikkelen aan de hand van het business model canvas.

Aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2019/2020

Ondernemerschap
02-07-19 De zomer staat voor de deur, maar eerst nog even aan de slag met de employer branding van de organisatie! Onbekend maakt onbemind. En helaas zijn veel organisatie nog onbekend bij jongeren. Om het Limburgse bedrijfsleven onder jongeren te promoten wordt voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

De zomer staat voor de deur, maar eerst nog even aan de slag met de employer branding van de organisatie! Onbekend maakt onbemind. En helaas zijn veel organisatie nog onbekend bij jongeren. Om het Limburgse bedrijfsleven onder jongeren te promoten wordt voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu