Nieuws
Zoekt u subsidie voor een innovatief idee of product?

Zoekt u subsidie voor een innovatief idee of product?

6 maart 2018
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

Dan is de subsidieregeling van MITZuid misschien iets voor u:

MIT Zuid 2018 kent twee financiële (subsidie)instrumenten om de eerste fasen van innovatie te stimuleren: Haalbaarheid en R&D-samenwerking. Op 17 april 2018 opent het loket voor MIT-Zuid Haalbaarheid. De beoordeling gaat op basis van ‘first come, first serve’.

Aanvragen voor een MIT Zuid R&D-samenwerking worden beoordeeld op basis van een tender: de projecten worden gerangschikt op basis van kwaliteit. Het loket voor R&D-samenwerking opent op 2 juli en sluit op 6 september.

LIOF ondersteunt bij de aanvraag!
LIOF heeft voor de inzendingen uit de provincie Limburg een adviserende en toeleidende rol. Jorg van der Meij, business developer bij LIOF: “LIOF kan met haar kennis ondernemers en intermediairs helpen tijdens het aanloopproces. We kunnen ze voorzien van advies en ondersteunen bij het maken van een sterke indiening”. En deze inspanningen lonen. Lisette Tilmans, business developer: “In Limburg kende MIT-Zuid in 2017 een bedrag van in totaal € 580.000 toe aan 23 haalbaarheidsprojecten en 3 innovatieadviestrajecten”.

Voor ICT, Technologie, Agrofood, Logistiek en meer
De subsidieregeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MITZuid) is speciaal ontwikkeld om innovatie bij ondernemers uit Limburg, Noord-Brabant en Zeeland te stimuleren. Het richt zich op bedrijven in een van de volgende sectoren: High Tech Systems & Materialen (inclusief ICT en Solar), Chemie & Biobased, Agrofood, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, Logistiek en Life Sciences & Health. MITZuid wordt gefinancierd door het Ministerie van Economisch Zaken en de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland.

Wilt u weten of MIT Zuid ook voor uw bedrijf iets kan betekenen? Neem dan contact op met LIOF.

Lisette Tilmans
E-mail/Skype: lisette.tilmans@liof.nl
T: +31 (0) 6 15 21 75 51

Jorg van der Meij
E-mail/Skype: jorg.vander.meij@liof.nl
T: +31 (0) 6 21 31 30 04

Terug
agenda
Agenda

Masterclasses - 3D printen voor MKB

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
1 maart 2018
Ontdek het met het business development traject van LIOF3D printen heeft een enorme vlucht genomen. De groeicijfers van de afgelopen jaren liegen er niet om. Deskundigen voorspellen dat als de groei i... Lees meer

3 daagse workshop - zichtbaar zijn op socialmedia hoe doe je dit?

Ondernemerschap
5 maart 2018
Wat gaan we doen? We behandelen trends en ontwikkelingen in social media. We geven een uitleg over Facebook en Instagram. We bespreken de social media pagina’s van alle deelnemers en geven opbou... Lees meer

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu