Nieuws
Zoekt u kennis én subsidie om uw innovatie te versnellen? Check de subsidieregeling van OP Zuid

Zoekt u kennis én subsidie om uw innovatie te versnellen? Check de subsidieregeling van OP Zuid

18 december 2018
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

De regeling “Versterking van het Innovatiesysteem” is onderdeel van het Europese innovatieprogramma voor Zuid-Nederland OPZuid.

Wat is Versterking van het Innovatiesysteem?
De regeling richt zich op projecten die open innovatie stimuleren door living labs en proeftuinen. Daarbij staat de samenwerking tussen bedrijven, publieke instellingen en eindgebruikers centraal. Voor MKB bedrijven een unieke kans om innovatie binnen hun bedrijf of keten te versnellen.

Voor wie is deze regeling?
OPZuid focust zich op de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Het project dient dan ook te worden uitgevoerd in één van deze regio’s. De subsidie kan worden aangevraagd door een individuele onderneming of samenwerkingsverbanden van één of meer ondernemingen onderling of met één of meer kennisinstellingen.

Sector Biobased, Logistiek en Maintenance
De huidige openstelling is sectorspecifiek en gericht op de technologiedomeinen Biobased, Logistiek en Maintenance. Voor elk thema is € 5 miljoen subsidie beschikbaar met een maximum van € 1 miljoen per project. Projecten kunnen vanaf 3 december worden ingediend. Het loket sluit op 13 maart 2019 17.00 uur voor Biobased projecten en op 7 juni 2019 17.00 uur voor Logistieke en Maintenance projecten. Er wordt gewerkt met een tendersysteem.

LIOF helpt
LIOF heeft voor de inzendingen uit de provincie Limburg een adviserende en toeleidende rol. Jorg van der Meij, business developer bij LIOF: “LIOF kan met haar kennis ondernemers en intermediairs helpen tijdens het aanloopproces. We kunnen ze voorzien van advies en ondersteunen bij het maken van een sterke indiening”.

Wilt u weten of OP Zuid ook voor uw bedrijf iets kan betekenen, neem dan contact op met LIOF. Wij staan voor u klaar.

Uw contactpersonen bij LIOF zijn:

Lisette Tilmans
E-mail/Skype: lisette.tilmans@liof.nl
T: +31 (0) 6 15 21 75 51

Jorg van der Meij
E-mail/Skype: jorg.vander.meij@liof.nl       
T: +31 (0) 6 21 31 30 04

Postbus 1310, 6201 BH Maastricht
Wim Duisenbergplantsoen 27


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

17 april 2019 – Internationaal zakendoen als MKB’er

Ondernemerschap
17 april 2019 Aanvang 14:30 Einde 17:00
Werkt u als ondernemer internationaal, en heeft u vaak te maken met cultuurverschillen of wellicht ook andere wetgevingen? Op 17 april 2019 komen ondernemers uit heel verschillende sectoren bij elkaa... Lees meer

9 mei 2019 – Afval recyclen is winst genereren

Innovatie, Ondernemerschap
9 mei 2019 Aanvang 14:30 Einde 17:00
Wilt u als ondernemer uw organisatie duurzamer en milieuvriendelijker maken? Of heeft u hierin de eerste stappen gezet, en zoekt u inspiratie of handvatten voor die volgende stap? Wij willen u graag ... Lees meer

23 en 24 mei | Make Tech Event in Spark tech Lab Weert

Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs
23 mei 2019
Make Tech EventOp 23 en 24 mei is het Sprak Tech Lab gastheer van het Make Tech Event. Dat is een dag waarop alle scholen die hebben deelgenomen aan activiteiten van het Make Tech Platform nog eens in... Lees meer

4 juni - Staat u op de Limburg stand tijdens Beurs Transport Logistic München?

Logistiek, Ondernemerschap
4 juni 2019
Logistiek:Limburg Logistiek StandDit jaar slaan ELC Limburg en LIOF de handen ineen om samen met het Limburgse logistieke bedrijfsleven de sterke Limburg-propositie te presenteren op TLM 2019. Deelna... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu