Nieuws
Wie wordt de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2018/2019?

Wie wordt de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2018/2019?

12 juni 2018
Categorie: Arbeidsmarkt, Innovatie, Ondernemerschap

De zoektocht naar de volgende winnaar gaat van start en bedrijven kunnen zich nu aanmelden.

Ieder bedrijf kan zich vanaf nu weer aanmelden via www.aantrekkelijkstewerkgever.nl voor de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg en zich in de picture zetten bij studenten van MBO tot WO.

Het afgelopen jaar heeft Meet theYoungsters met succes de derde editie van de verkiezing “Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg” georganiseerd met als uiteindelijke winnaars MeanderGroep en Viro Engineering. Doel van deze verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg door jongeren (MBO, HBO, WO) op een eigentijdse wijze kennis te laten maken met de prachtige bedrijven en organisaties die actief zijn in Limburg.

Vanaf heden kunnen bedrijven zich aanmelden en vanaf 15 augustus 2018 zijn de stembussen geopend. We nodigen alle Limburgse bedrijven en organisaties uit om deel te nemen aan deze verkiezing. Aanmelden is kosteloos.

Om alle bedrijven een kans te geven is Limburg ingedeeld in drie regio’s en wordt er onderscheid gemaakt tussen MKB en Grootbedrijf. Op 27 september wordt per regio een eerste tussenstand bekend gemaakt en worden de regiowinnaars Noord-, Midden- en Zuid-Limburg in het zonnetje gezet. Hierna gaan de stembussen weer open voor de tweede ronde en maakt iedereen nog kans op de felbegeerde titel.

Ga niet alleen de strijd aan om binnen uw regio de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg te worden, maar ook provinciaal. Het bedrijf met de meeste stemmen wint, dus ga aan de slag met leuke filmpjes, blogjes, bedrijfsactiviteiten, spandoeken en maak er wat leuks van met in het achterhoofd: Waarom moet toekomstige talent bij jullie komen werken?

Op 8 november zal de winnaar bekend gemaakt worden!

AWVL agenda

  • 15-08-2018 | Start regionale stemronde
  • 15-09-2018 | Einde regionale stemronde
  • 27-09-2018 | Uitslag eerste stemronde
  • 01-10-2018 | Begin tweede stemronde
  • 01-11-2018 | Einde tweede stemronde
  • 08-11-2018 Finale evenement | Bekendmaking Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (tijdens het MTY partnerevent)

Wij wensen alle bedrijven veel succes!


Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Maartje Hendrix of Jos Meessen:

Maartje Hendrix
maartje@meettheyoungsters.nl
T. 06-36428851

Jos Meessen
jos@meettheyoungsters.nl
T. 06-51524766


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

14 dec - Dutch IoT Challenge

Innovatie, Ondernemerschap
14 december 2018
14 december Spark Tech Lab Weert - Begin dit jaar startte Keyport 2020, The Innovation Playground, Continium en Soapbox een innovatieproject op het gebied van Internet of Things: de Dutch IoT Challeng... Lees meer

18 dec: Workshop circulaire economie en duurzame mobiliteit

Ondernemerschap
18 december 2018
Klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit, toegang tot grondstoffen en plastic soup vormen een enorme maatschappelijk uitdaging. Tegelijkertijd gaat technologische innovatie ongekend hard. Busine... Lees meer

18 dec: Slot Event De Limburgse versnellingstafels

Ondernemerschap
18 december 2018
In 2014 klonk het startschot voor De Limburgse Versnellingstafels. Vanaf de start tot nu zijn er 45 tafels ingericht waar 365 bedrijven bij betrokken zijn. Dat heeft 95 businessproposities opgeleverd ... Lees meer

19 dec: Eindejaarsseminar van e-Fulfilment Hub

Logistiek, Ondernemerschap
19 december 2018
Graag nodigen we u van harte uit om het eindejaarsseminar van e-Fulfilment Hub bij te wonen. Tijdens dit feestelijke evenement kijken we terug op recente successen van de Limburgse e-fulfilmentwereld ... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu