Nieuws
Subsidieadviesbureau TRIAS viert 20-jarig jubileum

Subsidieadviesbureau TRIAS viert 20-jarig jubileum

18 oktober 2019
Categorie: Ondernemerschap, Onderwijs

Op 1 oktober 1999 werd subsidieadviesbureau TRIAS opgericht door Gerard van der Heul en Mieke Verhaegh nu 20 jaar later viert TRIAS onder de nieuwe directeur Ron Coenen haar 20-jarig jubileum.

TRIAS werd in 1999 opgericht als voortzetting van het Regionaal Bureau Onderwijs (RBO), een stichting die zich vooral bezighield met subsidies voor het onderwijs. Na een hervormingsronde werd er besloten een nieuwe richting in te slaan. Een subsidieadviesbureau dat zich op de gehele publieke sector ging richten. De eerste tien jaar van het bestaan richtte TRIAS zich vooral op verschillende organisaties uit de publieke sector, denk hierbij aan gemeentes, woningcorporaties en zorg- en welzijnsinstellingen. In 2008 is het bedrijf zich ook specifiek gaan richten op subsidies voor bedrijven op het gebied van duurzame investeringen en innovaties. “Alle type organisaties met goede ideeën kunnen bij ons terecht. Van gemeentes, startups tot multinationals”, vertelt Ron Coenen.

Jubileum-TRIAS-20-495x495.png

Door de jarenlange ervaring heeft TRIAS inmiddels veel subsidiekennis verworven. Dit blijkt onder andere uit dat TRIAS een slagingspercentage kent van haar aanvragen van boven de 85%! Voor WBSO projecten is dat zelfs 96%!

In haar 20-jarig bestaan heeft TRIAS inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Via samenwerkingspartners zoals ESZL, Keyport en Crossroads is het voor organisaties uit Limburg bijvoorbeeld mogelijk om gebruikt te maken van het startfeefonds. Met dit revolverende fonds wordt de drempel verlaagd voor het inschakelen van een expert bij het aanvragen van subsidies.

Om het jubileum te vieren organiseert TRIAS in samenwerking met de Brightlands Maastricht Health Campus BV een masterclass op donderdag 24 oktober. Dit unieke evenement heeft als doel startups in de life sciences en health sector maar ook gevestigde bedrijven die in risicovolle innovatie doen te verbinden met de juiste netwerken en experts om hun ondernemerschapsreis te vergemakkelijken. Zowel Brightlands als TRIAS zet zich volledig in om er voor te zorgen dat innovaties de markt bereiken.

Dé kracht van TRIAS wordt toch echt gevormd door de betrokken medewerkers. Hen bedanken we natuurlijk voor alle trouwe inzet en passie voor onze klanten en hun projecten. Alle medewerkers zijn al meerdere jaren betrokken bij dit mooie bedrijf. In het bijzonder willen we ook nog even stilstaan bij Sylvia van den Abeelen die vandaag haar 20-jarige dienst jubileum viert! Een duizendpoot die een drijvende kracht is achter de schermen van de organisatie.

TRIAS bedankt daarnaast al haar relaties uit het bedrijfsleven, de overheid en non-profit sector voor het vertrouwen en dat wij mogen hebben meewerken aan het realiseren van mooie innovatie projecten en dromen. Op naar nog minimaal 20 jaar toonaangevend subsidieadvies!


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

14 nov Partnerevent Meet the Youngsters

Onderwijs, Ondernemerschap
14 november 2019 Aanvang 16:00 Einde 19:00
Op donderdag 14 november vindt ons jaarlijkse partnerevent weer plaats, gecombineerd met de uitroeping van de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Dit zal plaatsvinden bi... Lees meer

15 nov 2019 | Dag van de Ondernemer

Ondernemerschap
15 november 2019
Beste Ondernemer, vanuit MKB-Limburg zijn de voorbereidingen van het programma in volle gang. De Dag van de Ondernemer is de jaarlijks terugkerende dag, waarop de MKB ondernemers extra in het zonnetje... Lees meer

20 nov | Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek

Logistiek
20 november 2019
20 november 2019 - Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek LIOF is 20 november te gast bij Inther Group in Oostrum. Inther is een specialist in het ontwerp en sleutelklaar opleveren van geïnte... Lees meer

3 dec 2019 – Connected Learning – Afval recyclen is winst genereren

Innovatie, Ondernemerschap
3 december 2019
Wilt u als ondernemer uw organisatie duurzamer en milieuvriendelijker maken? Of heeft u hierin de eerste stappen gezet, en zoekt u inspiratie of handvatten voor die volgende stap? Wij willen u graag ... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu