Nieuws
Startsein Dutch Agri Food Week in Venlo

Startsein Dutch Agri Food Week in Venlo

4 september 2018
Categorie: Agri, Innovatie

Dit jaar wordt het business startevent van de Dutch Agri Food-Week (DAFW) georganiseerd op de Brightlands Campus Greenport in Venlo. En terecht. De Agri & Food-sector in Limburg behoort tot de wereldtop. Dat wordt ook zichtbaar tijdens de DAFW van 5 -16 oktober. The place to be is voor iedereen die zich met voedselinnovatie bezighoudt.

Hoofdthema is Tomorrow’s Food. Wat eten we nu en in 2050? Subthema’s zijn voedsel & gezondheid, innovatie, kennis & technologie, openheid & transparantie, voedseleducatie maar ook leren & werken in Agri & Food. Vertaald in een inspirerend en gevarieerd DAFW programma.

Dwars door de sector
Anders Boeren is bijvoorbeeld een event over hoe je de keten boer-klant kunt verkorten. Er is High Tech seminar waarin je door co-creatie op zoek gaat naar innovatieve manieren om koolstofarm te telen. Varketing laat zien hoe varkenshouders uit de regio Venray zich onderscheiden van andere varkensvlees producenten. Blockchainoplossingen die je als boer morgen toe kunt passen spelen de hoofdrol tijdens het event van Innoveins, Yookr en LIOF. En op 12 oktober kunnen pluimveehouders tijdens Wereld Eidag kennismaken met een nieuwe eierraap-robot.

Meer weten over  het programma van de DAFW:
https://www.brightlands.com/pages/dutch-agri-food-week


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

23 nov - 4e editie van Stage- en Banenmarkt Cranendonck

Arbeidsmarkt
23 november 2018
4e editie van Stage- en Banenmarkt Cranendonck. Lees meer

12 dec - Bijeenkomst: Een robot, cobot of AGV systeem heeft meerwaarde voor MKB

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
12 december 2018
Een robot, cobot of AGV systeem alleen interessant voor grote bedrijven en lange productielijnen? Nee hoor! De meerwaarde voor het MKB is evident. Robots zijn klein, intelligent, mobiel, snel en nauw... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu