Nieuws
Samen innoveren aan de versnellingstafels

Samen innoveren aan de versnellingstafels

4 september 2018
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

Kom naar het pitch event op 20 september - Op 20 september worden vier veelbelovende ideeën gepitcht. De verticale regentuin is bijvoorbeeld een idee van Twan van Hagen van Groen Kwadraat en hij heeft nog veel meer ideeën rondom klimaat, duurzaamheid en landschap. Twan zoekt andere ondernemers om hier samen vorm en inhoud te geven.

Geïnteresseerd?
Kom dan naar het Pitch Event op 20 september bij United World College in Maastricht.

Download hier de uitnodiging. (pdf)

Samen innoveren aan de versnellingstafel
Wil jij met jouw kennis, ervaring of netwerk een bijdrage leveren aan een van de ideeën, dan ga je samen aan de slag. Onder begeleiding van een innovatie expert kom je vier dagdelen bij elkaar om het idee verder uit te werken tot een business propositie. Drie dagdelen staan al vast: vrijdag 12 oktober, 9 en 23 november van 9.00 tot 13.00 uur. Locatie Rabobank Roermond. Het Slot Event vindt plaats op 18 december 2018.

Resultaten versnellingstafels tot nu toe:

DeLimburgseVersnellingstafels_infographic_maart2018-1.jpg


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

31 jan 2019 | Symposium Diversiteit op de arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt
31 januari 2019 Aanvang 16:00 Einde 19:30
MKB-Limburg nodigt u van harte uit voor de werkconferentie Diversiteit op de arbeidsmarkt op 31 januari 2019. Locatie Congrescentrum kasteel Daelenbroeck Herkenbosch Datum en tijd Donderdag 31 jan 2... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu