Nieuws
RIC Limburg on Tour

RIC Limburg on Tour

30 oktober 2018
Categorie: Leisure & Retail, Ondernemerschap

RIC Limburg gaat on tour. Doel is leren van elkaar, inspiratie opdoen en het leggen van nieuwe en verassende verbindingen. De eerste RIC Tour is op 5 november in Venlo: “ Want waarom zouden we inspiratie tours in Rotterdam of Antwerpen organiseren als we in onze eigen provincie interessante en inspirerende voorbeelden genoeg hebben?! Van sneakers & fashion tot vinyl, blurring en katten, we gaan het in Venlo allemaal meemaken! “

RIC-ontour.jpg

Programma Venlo tour:

 • 10.00 uur
  Ontvangst met koffie en vlaai Beej Benders
 • 10.30 uur
  Geert Benders vertelt hoe hij retail en horeca samen heeft gebracht in zijn concept Beej Benders
 • 11.00 uur
  Wandeling naar de Parade
 • 11.10 uur
  Sounds Venlo trekt bezoekers vanuit het hele land naar hun record store. Hoe pakken zij dit aan? Wat maakt Sounds zo uniek? We horen het van de ondernemer zelf.
 • 11.45 uur
  We steken over naar Calico Jack waar Rolph en Erik hun zeer succesvolle sneaker & fashion zaak runnen. Het creëren van een fanbase, een goede online shop en professionele social media zijn slechts enkele van de ingrediënten van hun succes.
 • 12.30
  Tijd voor een broodje en een kop koffie en dat niet in zomaar een horeca zaak, maar in een echt kattencafé. Beleving is tegenwoordig het toverwoord, hoe Cuddles dit invult zien en horen we tussen de katten.
 • 13.30
  De laatste stop maken we bij het net geopende Feminine & Sophisticated. Deze starters spreken met hun conceptstore een jong publiek aan, hoe ze dat doen? Ze delen het graag met ons!
 • 14.00
  Bezoek aan supermarkt 2Bruder al jaren een begrip in Venlo waar vooral de Duitse bezoekers worden bediend.
 • 14.30
  Einde van de Venlo tour, maar gelukkig is er nog voldoende tijd om op eigen gelegenheid de rest van Venlo te bezoeken. Het is zeker de moeite waard!

Aanmelden: stuur een e-mail naar: info@riclimburg.nl

RIC-tour-organisaties.png 


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

27 juni - Innovatiefeestje tijdens Zomerconferentie WCM

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
27 juni 2019
Op 27 juni 2019 organiseert World Class Maintenance Zuid in samenwerking met De Groeischakelaar de Zomerconferentie WCM Zuid. Tijdens dit event staat innovatie binnen maintenance en asset management i... Lees meer

27 juni 2019 | Ledenbijeenkomst Maketech Platform

Maakindustrie
27 juni 2019
Voor leden Maketech Platform:Wil je ook groot bereik als je een bericht plaats op de linked-in pagina van je bedrijd? ?? Wil jij ook de aantrekkelijk van jouw bedrijf vergroten door inzet van social m... Lees meer

4 juli 2019 – Circulair ondernemen, aan de slag!

Ondernemerschap
4 juli 2019 Aanvang 14:30 Einde 17:30
De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire (verdien)modellen in de Keyport regio. Ontdek wel... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu