Nieuws
Project GreenBrains succesvol afgerond

Project GreenBrains succesvol afgerond

18 september 2018
Categorie: Agri, Innovatie, Ondernemerschap

In januari 2015 ging het project GreenBrains van start. GreenBrains is een samenwerkingsplatform van agro-food-kennisinstellingen en aanverwante bedrijven in techniek en agro-logistiek. Van MBO, HBO tot en met WO niveau, door de groen/grijze kenniskolom. Kennispartners zijn CITAVERDE, Fontys Venlo, HAS Hogeschool en Wageningen University. Doel is om de toegepaste kennis te ontsluiten voor de regionale MKB ondernemers.

Infographic-Greenbrains-Keyport.jpg

Bekijk hier de volledige infographic (pdf)

Kennisvoucher, GreenSchool, Kennisdatabank
Om dit proces te ondersteunen werd de GreenBrains kennisvoucher ontwikkeld. Met deze kennisvouchers konden ondernemers gerichte kennis- en ontwikkelcapaciteit inkopen bij een van de GreenBrains partners. De GreenSchool is opgericht en die houdt zich bezig met opleiding - en ontwikkeltrajecten, zowel voor werknemer en werkgever. Twee concrete Greenschool projecten binnen de Keyportregio zijn: Duurzaam Verwaarden en Boeren van Nederweert. Bij het GreenBrains Loket kunnen ondernemers voortaan terecht voor kennis, data en onderzoeksvragen. Met het ontstaan van deze initiatieven kunnen we dit project nu conform plan afronden.

Resultaten voor Keyport ondernemers

  • 15 afgeronde kennis- en innovatie projecten bij ondernemers;
  • 2 GreenSchoolprojecten; opzet trainingsprogramma
  • Kennisdatabank; ontsluiten publieke onderzoekskennis
  • Beschikbaar stellen van actueel sectornieuws

Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

20 febr - Bedrijventour techniekcoördinatoren Basisscholen regio Leudal

Maakindustrie, Onderwijs
20 februari 2019
15 leerkrachten gaan op bedrijfsbezoek bij Gobra Nederweert en Eldra Ittervoort. Project: wetenschap-techniek-midden-limburg Lees meer

26 febr - Roermond on Stage

Arbeidsmarkt, Onderwijs
26 februari 2019 Aanvang 12:00 Einde 17:00
Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd? Beroepenfeest: Roermond on Stage - Beroepenfeest.Van 12.00 - 17.00 uur met afsluitend een hapje en drankje.Locatie: Jo Gerrishal, Achilleslaan 2a in... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu