Nieuws
Nieuw Keyport bestuurslid: Hans de Kinderen

Nieuw Keyport bestuurslid: Hans de Kinderen

26 maart 2019
Categorie: Algemeen

“De regio laten groeien”
Hans de Kinderen was al voorzitter van het Keyport 2020 Economisch Actieprogramma Agribusiness (EAA). Sinds maart is hij ook lid van het algemeen bestuur van Keyport: “Ik geloof in de kracht van samen.”

Hans vervolgt: “Met het EAA spannen we ons in vooreen toekomstbestendig AgroFood cluster. Door crossovers tussen AgroFood, MKB en Maakbedrijven werken we aan innovatie, ontwikkeling van ondernemerschap en behoud van werkgelegenheid. Zeker op het gebied van een duurzame en rendabele voedselproductie liggen er volop kansen en uitdagingen. Met o.a. de coalitie overeenkomst die Keyport eind vorig jaar met Bio Treat Center tekende, kunnen we zaken voor ondernemers versnellen.”

Afb_HansdeKinderen-recent.jpg

Hans de Kinderen - Lid van het algemeen bestuur van Keyport

Over de regio
“Als lid van het algemeen bestuur kijk ik naar de generieke opdracht van Keyport: de regio laten groeien. We liggen in het hart van de ELAT-regio (Eindhoven-Leuven-Aken) en dat biedt unieke economische kansen. Urgent is dat we de infrastructuur verder ontwikkelen.

Een ander aandachtsgebied is de circulaire economie. Oftewel het bevorderen van duurzaamheid en innovatie in de directe omgeving als antwoord op maatschappelijke thema’s. Ook omdat verduurzamen rendabel is.”

Samen versnellen
“Wat de Keyportregio kenmerkt is een sterk en divers MKB. Ik zie veel ondernemers met een enorme drive en passie. Die willen we vanuit Keyport graag faciliteren om hun ondernemerschap verder te versterken. Dat  doen we onder meer met Connected Learning sessies . Daar brengen we ondernemers met een gemeenschappelijk vraagstuk bij elkaar. Om ervaringen uit te wisselen en om samen te sparren, zodat ze elkaar verder brengen. Dus samen groeien. Op 17 april is er een meeting over Internatonaal Zakendoen en op 9 mei over ‘Afval recyclen is winst generen’. Doe er je voordeel mee!”

Heb jij andere vragen of ideeën? Zie je kansen waar onze regio beter van wordt? En zoek je graag de samenwerking op? De mogelijkheden voor support vanuit Keyport zijn legio. Kijk op www.keyport2020.nl voor onze projecten en activiteiten. En doe mee!

Heb jij andere vragen of ideeën?

Zie je kansen waar onze regio beter van wordt? En zoek je graag de samenwerking op? De mogelijkheden voor support vanuit Keyport zijn legio. Kijk op www.keyport2020.nl voor onze projecten en activiteiten.

En doe mee!


Meer weten over Hans de Kinderen?

Lees hier het artikel uit het Zakenblad Midden Limburg Keyport


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

15 nov 2019 | Dag van de Ondernemer

Ondernemerschap
15 november 2019
Beste Ondernemer, vanuit MKB-Limburg zijn de voorbereidingen van het programma in volle gang. De Dag van de Ondernemer is de jaarlijks terugkerende dag, waarop de MKB ondernemers extra in het zonnetje... Lees meer

20 nov | Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek

Logistiek
20 november 2019
SAVE THE DATE: 20 november 2019 - Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek LIOF is 20 november te gast bij Inther Group in Oostrum. Inther is een specialist in het ontwerp en sleutelklaar oplev... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu