Nieuws
Nieuw: De ZomerOndernemer en Retail 4.0

Nieuw: De ZomerOndernemer en Retail 4.0

7 mei 2019
Categorie: Algemeen, Ondernemerschap

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan twee nieuwe Keyport projecten: 

  • De ZomerOndernemer biedt jongeren tussen 15-23 jaar de kans om deze zomervakantie hun eigen bedrijf te starten. Professioneel begeleid, goed verzekerd én met klein startkapitaal.
  • Retail 4.0 Gericht op samenwerken in de online marketing. Speciaal voor lokale retailers. Met een eigen platform en handige digitale web app. Voor een duurzaam effect.

ZomerOndernemer
Ondernemers zijn de motor van de economie. Opmerkelijke is de groei onder jonge ondernemers. In 2018 schreven 3500 jongeren zich in bij de Kamer van Koophandel. Bijna 30 procent meer dan in 2017! De ZomerOndernemer maakt jongeren warm voor een toekomst als eigen baas. Een succesformule in 15 regio’s, nu ook in de regio Keyport. Jongeren tussen 15-23 jaar krijgen deze zomervakantie de kans om hun eigen onderneming te starten met professionele begeleiding, training, verzekering en een klein startkapitaaltje. Het project wordt regionaal opgebouwd voor regionale jongeren en met regionale partners zoals de Rabobank en de gemeente. De activiteiten vinden plaats in Roermond.

Bekijk hier het filmpje van de ZomerOndernemer 2018

Retail 4.0
De retail staat onder druk. Leegstand loopt op. Samenwerken is ESSENTIEEL. Ondernemen 4.0 leert (retail) ondernemers om samen, duurzaam te veranderen. Want de behoefte bij retailers aan continu verbeteren en up-to-date blijven is groot. Daar waar in het verleden de lokale retailer als geen ander de markt en de klanten kende, zijn de grote winkelketens middels slimme inzet van data de lokale retailer op dit vlak voorbij gesneld. Het moet anders.

Met het project Ondernemen 4.0, een up-to-date opleidingstraject én een eigen online platform biedt NJU JOBS (Limburg Learning Institute) structurele ondersteuning van de retailer in transitie naar de "nieuwe wereld". NJU JOBS werkt samen met kennispartners zoals het RIC Limburg, Rabobank Roermond-Echt, BIZ Roermond en Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML).

Meer info volgt binnenkort!


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Jan 2020: Doe mee met Start & Grow Diffrnt! Persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen

Ondernemerschap
1 januari 2020
MKB-ers, starters, ZZP-ers, freelancers, pak je kans en doe mee met Start & Grow Diffrnt! In januari 2020:Een uitgebreid programma met persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen.... Lees meer

10 febr Connected Learning – Kernwaarden; hoe breng ik ze tot leven onder de medewerkers?

10 februari 2020 Aanvang 14:30 Einde 16:45
Tijdens deze Connected Learning bijeenkomst gaan we concreet aan de slag met tools die ondernemers met succes hebben ingezet om een beweging in gang te zetten op de werkvloer.Vekoma vertelt haar verha... Lees meer

Ambitieus MKB (9 bijeenkomsten)

Ondernemerschap
10 maart 2020
Ambitieus MKB - Voorjaar 2020 Nederland als koploper van de wereldwijde transitie naar een duurzame samenleving. Een transitie die veelal gedreven wordt door razendsnelle ontwikkelingen op het gebied ... Lees meer

22-23 april 2020 - Ga mee naar de Hannover Messe. Thema: Industrial Transformation

Innovatie, Ondernemerschap
22 april 2020
Ga op 22 en 23 april 2020 mee naar de Hannover Messe! De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen in de wereld. LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Lim... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu