Nieuws
Mooie resultaten Keyport e-Fulfilment Hub

Mooie resultaten Keyport e-Fulfilment Hub

15 januari 2019
Categorie: Innovatie, Logistiek

In 2016 ging het Keyport2020-project e-Fulfilment Hub van start. De afgelopen jaren werden diverse mooie resultaten geboekt, waarbij tijdens het eindejaarsseminar van e-Fulfilment Hub uitgebreid werd stilgestaan. Zo laat een recent marktonderzoek (eind 2018) onder 183 webshopeigenaren bijvoorbeeld zien dat 32% van de webshops de Keyport-regio ziet als dé hotspot voor pan-Europese fulfilment en dat al 46% overweegt e-fulfilment in onze regio uit te besteden! Maar naast deze mooie successen, zijn er nog véél meer kansen te benutten!

Download hier de eindejaarspresentatie 2018

efulfilmenthub-eindejaarsseminar-web.jpg

Terugblik op successen
Kartrekker Bart Verlegh: “E-fulfilment werd twee jaar geleden nog vooral geassocieerd met transport en logistiek. Nu is dat veel breder en gaat het om het hele e-commerce proces. Van opslag en orderpicking tot verzenden en retourverwerking. Met name de ligging en bereikbaarheid van de Keyport regio - centraal in Europa met prima vlieg- en vervoersverbindingen - maar ook de service en de prijs-kwaliteit verhouding maken ons tot een aantrekkelijke uitbestedingspartner. Daar gaan we meer bekendheid aan geven”.

Het vervolg
Er ligt een strategisch kader en ook het toekomstperspectief voor e-Fulfilment Hub is helder.“We hebben gezien dat samenwerken loont. Niet alleen tussen ondernemers, maar ook met Gilde Opleidingen en Fontys Venlo”. Samen werken we aan de professionalisering van het vak en de medewerker van de toekomst. Daarnaast gaan we het business model voor de one-stop-shop verder uitwerken. Wordt vervolgd!”

Meer weten en bijblijven. Kijk op www.e-fulfilmenthub.nl

Partners-efulfilmenthub.jpg


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

20 febr - Bedrijventour techniekcoördinatoren Basisscholen regio Leudal

Maakindustrie, Onderwijs
20 februari 2019
15 leerkrachten gaan op bedrijfsbezoek bij Gobra Nederweert en Eldra Ittervoort. Project: wetenschap-techniek-midden-limburg Lees meer

26 febr - Roermond on Stage

Arbeidsmarkt, Onderwijs
26 februari 2019 Aanvang 12:00 Einde 17:00
Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd? Beroepenfeest: Roermond on Stage - Beroepenfeest.Van 12.00 - 17.00 uur met afsluitend een hapje en drankje.Locatie: Jo Gerrishal, Achilleslaan 2a in... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu