Nieuws
Mooie resultaten Keyport e-Fulfilment Hub

Mooie resultaten Keyport e-Fulfilment Hub

15 januari 2019
Categorie: Innovatie, Logistiek

In 2016 ging het Keyport2020-project e-Fulfilment Hub van start. De afgelopen jaren werden diverse mooie resultaten geboekt, waarbij tijdens het eindejaarsseminar van e-Fulfilment Hub uitgebreid werd stilgestaan. Zo laat een recent marktonderzoek (eind 2018) onder 183 webshopeigenaren bijvoorbeeld zien dat 32% van de webshops de Keyport-regio ziet als dé hotspot voor pan-Europese fulfilment en dat al 46% overweegt e-fulfilment in onze regio uit te besteden! Maar naast deze mooie successen, zijn er nog véél meer kansen te benutten!

Download hier de eindejaarspresentatie 2018

efulfilmenthub-eindejaarsseminar-web.jpg

Terugblik op successen
Kartrekker Bart Verlegh: “E-fulfilment werd twee jaar geleden nog vooral geassocieerd met transport en logistiek. Nu is dat veel breder en gaat het om het hele e-commerce proces. Van opslag en orderpicking tot verzenden en retourverwerking. Met name de ligging en bereikbaarheid van de Keyport regio - centraal in Europa met prima vlieg- en vervoersverbindingen - maar ook de service en de prijs-kwaliteit verhouding maken ons tot een aantrekkelijke uitbestedingspartner. Daar gaan we meer bekendheid aan geven”.

Het vervolg
Er ligt een strategisch kader en ook het toekomstperspectief voor e-Fulfilment Hub is helder.“We hebben gezien dat samenwerken loont. Niet alleen tussen ondernemers, maar ook met Gilde Opleidingen en Fontys Venlo”. Samen werken we aan de professionalisering van het vak en de medewerker van de toekomst. Daarnaast gaan we het business model voor de one-stop-shop verder uitwerken. Wordt vervolgd!”

Meer weten en bijblijven. Kijk op www.e-fulfilmenthub.nl

Partners-efulfilmenthub.jpg


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

14 nov Partnerevent Meet the Youngsters

Onderwijs, Ondernemerschap
14 november 2019 Aanvang 16:00 Einde 19:00
Op donderdag 14 november vindt ons jaarlijkse partnerevent weer plaats, gecombineerd met de uitroeping van de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Dit zal plaatsvinden bi... Lees meer

15 nov 2019 | Dag van de Ondernemer

Ondernemerschap
15 november 2019
Beste Ondernemer, vanuit MKB-Limburg zijn de voorbereidingen van het programma in volle gang. De Dag van de Ondernemer is de jaarlijks terugkerende dag, waarop de MKB ondernemers extra in het zonnetje... Lees meer

20 nov | Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek

Logistiek
20 november 2019
SAVE THE DATE: 20 november 2019 - Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek LIOF is 20 november te gast bij Inther Group in Oostrum. Inther is een specialist in het ontwerp en sleutelklaar oplev... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu