Nieuws
MKB Financieringspoort Limburg

MKB Financieringspoort Limburg

10 oktober 2017
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

Voor ondernemers met groeiplannen

Ondernemen is ambities realiseren. Heeft u plannen voor groei of innovatie, maar nog geen passende financiering? Een goed gesprek, in contact komen met investeerders, of het opstellen van een doortimmerd investeringsplan: daar kan MKB Financieringspoort Limburg u mee helpen.

Al tientallen ondernemers hebben ervaren hoe MKB Financieringspoort ambities kan helpen realiseren. Eline van Stiphout uit Montfort is één van hen: “Als mkb’er is het stukje financiering soms lastig. MKB Financieringspoort Limburg bracht mij in contact met interessante mensen. Dit heeft mij de ogen geopend, hoe je financiering kunt aantrekken. Ondernemen is doorzetten: op het moment dat je écht iets wilt, kun je het ook bereiken.”

Al ruim 40 vouchers verstrekt
Veel ondernemers hebben de weg naar MKB Financieringspoort al gevonden. Bijzonder is de voucherregeling: hierbij geeft de provincie Limburg een subsidie van 50% voor de inzet van een financieel specialist, tot maar liefst € 2.500.-. Ruim veertig ondernemers maakten hier al gebruik van, waaronder ook metaalbewerkingsbedrijven, een (groot)bakkerij en een meubelmaker uit de Keyportregio. MKB Financieringspoort adviseert en brengt ondernemers in contact met investeerders. Veel ondernemers hebben zo een passende financiering gevonden voor hun groeiplannen: goed nieuws dus voor innovatie en werkgelegenheid in Limburg.

LIOF en de Kamer van Koophandel ontwikkelden het programma – dat loopt tot 2018 – om MKB’ers een steuntje in de rug te geven en zo de economische groei in Limburg stimuleren.

MKB Financieringspoort Limburg opent deuren voor ondernemers
Wilt u meer weten? Kijk dan eens op www.mkbfinancieringspoortlimburg.nl of neem rechtstreeks contact op via mkbfp@liof.nl. Limburgse ondernemers laten toch zeker geen kansen liggen?

Terug
agenda
Agenda

Uitnodiging kennissessie 14 december - Namens RIC

Leisure & retail, Ondernemerschap
14 december 2017
Je bent razendsnel begonnen met je onderneming óf je overweegt als zelfstandige je 1e stappen in de retail te zetten? Dan zijn er vast een hoop vragen waarmee je rondloopt! Gemeente Roermond or... Lees meer

21 dec Eindejaarsbijeenkomst LIOF

Algemeen, Ondernemerschap
21 december 2017
Donderdag 21 december zal de LIOF Eindejaarsbijeenkomst plaatsvinden. Ook dit jaar willen we samen met jou het jaar afsluiten. Tijdens deze bijeenkomst staan de bedrijven in Limburg weer centraal. Ond... Lees meer

Ontdek Keyport!

Klik op onderstaande afbeelding.

webbanner221x221px.gif

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu