Nieuws
MKB Financieringspoort Limburg

MKB Financieringspoort Limburg

10 oktober 2017
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

Voor ondernemers met groeiplannen

Ondernemen is ambities realiseren. Heeft u plannen voor groei of innovatie, maar nog geen passende financiering? Een goed gesprek, in contact komen met investeerders, of het opstellen van een doortimmerd investeringsplan: daar kan MKB Financieringspoort Limburg u mee helpen.

Al tientallen ondernemers hebben ervaren hoe MKB Financieringspoort ambities kan helpen realiseren. Eline van Stiphout uit Montfort is één van hen: “Als mkb’er is het stukje financiering soms lastig. MKB Financieringspoort Limburg bracht mij in contact met interessante mensen. Dit heeft mij de ogen geopend, hoe je financiering kunt aantrekken. Ondernemen is doorzetten: op het moment dat je écht iets wilt, kun je het ook bereiken.”

Al ruim 40 vouchers verstrekt
Veel ondernemers hebben de weg naar MKB Financieringspoort al gevonden. Bijzonder is de voucherregeling: hierbij geeft de provincie Limburg een subsidie van 50% voor de inzet van een financieel specialist, tot maar liefst € 2.500.-. Ruim veertig ondernemers maakten hier al gebruik van, waaronder ook metaalbewerkingsbedrijven, een (groot)bakkerij en een meubelmaker uit de Keyportregio. MKB Financieringspoort adviseert en brengt ondernemers in contact met investeerders. Veel ondernemers hebben zo een passende financiering gevonden voor hun groeiplannen: goed nieuws dus voor innovatie en werkgelegenheid in Limburg.

LIOF en de Kamer van Koophandel ontwikkelden het programma – dat loopt tot 2018 – om MKB’ers een steuntje in de rug te geven en zo de economische groei in Limburg stimuleren.

MKB Financieringspoort Limburg opent deuren voor ondernemers
Wilt u meer weten? Kijk dan eens op www.mkbfinancieringspoortlimburg.nl of neem rechtstreeks contact op via mkbfp@liof.nl. Limburgse ondernemers laten toch zeker geen kansen liggen?

Terug
agenda
Agenda

27 jun MKB Smart sessie - Alles over Bitcoins, Cryptocurrency en Blockchain

Innovatie, Ondernemerschap
27 juni 2018 Aanvang 07:30 Einde 10:00
MKB Limburg: 27 jun 2018 | MKB Smart Sessie V - BlockchainHet thema "Blockchain" is wellicht nog niet zo bekend bij iedere ondernemer, maar het is haast onmogelijk om de discussie over "Bitcoins" cq.... Lees meer

Save the date: 28 juni - Limburg: Fulfil your Future

Logistiek, Innovatie
28 juni 2018
Op donderdag 28 juni aanstaande presenteren de Limburgse e-fulfilment  koplopers hun actieprogramma. Onder de naam ‘Limburg: Fulfil your Future’ organiseren zij een inspirerend seminar, gericht op beh... Lees meer

28 juni EAA Symposium: Toekomstbestendig Agrifoodcluster

Agri, Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
28 juni 2018 Aanvang 14:00 Einde 16:00
"Hoe kan Keyport 2020 de samenwerking tussen primaire agrarische bedrijven en kritische periferie bevorderen om nieuwe business en toegevoegde waarde voor de regio te creëren?"Deze vraag staat centraa... Lees meer

20 sept - Pitch Event Limburgse Versnellingstafels

Algemeen, Logistiek, Agri, Zorg, Leisure & retail, Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
20 september 2018
PITCH EVENT: 20 SEPTEMBER 2018 Reserveer nu alvast 20 september 2018 in je agenda. Dan zal het eerstvolgende Pitch Event plaatsvinden. Bekijk nog eens alle pitches van 9 november 2017.www.delimburgsev... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu