Nieuws
MIT Haalbaarheid helpt Shap3d Up

MIT Haalbaarheid helpt Shap3d Up

12 februari 2019
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

Haalbaarheidsonderzoek innovatieve oplossing borstprothesen – Vrouwen met externe borstprothesen hebben vaak last bij het dragen ervan. Monica Schlösser en Sjef van der Horst ontwikkelen een nieuw siliconenvrij materiaal. Voor een ongeëvenaarde pasvorm, een betere kwaliteit en meer dagelijks comfort.

duo_shape_web_1laag.jpg

Shap3d Up B.V werd in december 2017 opgericht. Voorafgegaan door een succesvolle pitch aan De Limburgse Versnellingstafels. Het Keyport innovatie instrument, waar een idee verder wordt uitgewerkt tot een kansrijke business propositie.

Voordat de daadwerkelijke productontwikkeling van start kon, was het zaak om de technische en economische haalbaarheid te onderzoeken. Shap3d Up vroeg met hulp van TRIAS de MIT Haalbaarheid subsidie aan. Met succes “TRIAS wees ons op de mogelijkheid van MIT Haalbaarheid. Een welkom steuntje in de rug. Hiermee hebben we de nodige stappen kunnen zetten en kunnen we door met ons product. We weten nu dat het kan!”

TRIAS inschakelen via Startfeefonds Keyport
Bedrijven zoals Shap3d Up kunnen TRIAS inschakelen voor subsidieadvies en hulp bij het aanvragen. Met het startfeefonds Keyport-TRIAS financiert Keyport 50% van het advies- en aanvraagtraject voor. Als de subsidie vervolgens wordt toegekend, betaalt u het startfee bedrag weer terug zodat het geld opnieuw beschikbaar komt voor andere ondernemers.

MIT Haalbaarheid opent weer in april 2019!

De subsidiemogelijkheid voor haalbaarheidsstudies gaat binnenkort weer open! Een haalbaarheidsonderzoek voor nieuwe producten, processen of diensten kan in de vorm van een literatuuronderzoek, een marktverkenning of concurrentieanalyse. Speciaal voor MKB-bedrijven!

Eigen uren gewaardeerd
Een aanvraag indienen kan vanaf 9 april 2019. Hierbij geldt first come, first serve, dus ben er meteen de eerste dag bij! De subsidie bedraagt 40% van de subsidiabele kosten tot een max. van € 20.000 per project. Uw eigen bijdrage kan in-nature door de inbreng van eigen uren, waardeerbaar tegen een forfaitaire bedrag van € 60 per uur. Bovendien wordt de subsidie geheel vooraf uitbetaald.

Benieuwd wat deze subsidie voor u kan betekenen?
Neem een kijkje op onze website (www.trias-subsidie.nl) of laat u adviseren door een van onze ervaren adviseurs!


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

15 nov 2019 | Dag van de Ondernemer

Ondernemerschap
15 november 2019
Beste Ondernemer, vanuit MKB-Limburg zijn de voorbereidingen van het programma in volle gang. De Dag van de Ondernemer is de jaarlijks terugkerende dag, waarop de MKB ondernemers extra in het zonnetje... Lees meer

20 nov | Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek

Logistiek
20 november 2019
SAVE THE DATE: 20 november 2019 - Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek LIOF is 20 november te gast bij Inther Group in Oostrum. Inther is een specialist in het ontwerp en sleutelklaar oplev... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu