Nieuws
MIT Haalbaarheid helpt Shap3d Up

MIT Haalbaarheid helpt Shap3d Up

12 februari 2019
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

Haalbaarheidsonderzoek innovatieve oplossing borstprothesen – Vrouwen met externe borstprothesen hebben vaak last bij het dragen ervan. Monica Schlösser en Sjef van der Horst ontwikkelen een nieuw siliconenvrij materiaal. Voor een ongeëvenaarde pasvorm, een betere kwaliteit en meer dagelijks comfort.

duo_shape_web_1laag.jpg

Shap3d Up B.V werd in december 2017 opgericht. Voorafgegaan door een succesvolle pitch aan De Limburgse Versnellingstafels. Het Keyport innovatie instrument, waar een idee verder wordt uitgewerkt tot een kansrijke business propositie.

Voordat de daadwerkelijke productontwikkeling van start kon, was het zaak om de technische en economische haalbaarheid te onderzoeken. Shap3d Up vroeg met hulp van TRIAS de MIT Haalbaarheid subsidie aan. Met succes “TRIAS wees ons op de mogelijkheid van MIT Haalbaarheid. Een welkom steuntje in de rug. Hiermee hebben we de nodige stappen kunnen zetten en kunnen we door met ons product. We weten nu dat het kan!”

TRIAS inschakelen via Startfeefonds Keyport
Bedrijven zoals Shap3d Up kunnen TRIAS inschakelen voor subsidieadvies en hulp bij het aanvragen. Met het startfeefonds Keyport-TRIAS financiert Keyport 50% van het advies- en aanvraagtraject voor. Als de subsidie vervolgens wordt toegekend, betaalt u het startfee bedrag weer terug zodat het geld opnieuw beschikbaar komt voor andere ondernemers.

MIT Haalbaarheid opent weer in april 2019!

De subsidiemogelijkheid voor haalbaarheidsstudies gaat binnenkort weer open! Een haalbaarheidsonderzoek voor nieuwe producten, processen of diensten kan in de vorm van een literatuuronderzoek, een marktverkenning of concurrentieanalyse. Speciaal voor MKB-bedrijven!

Eigen uren gewaardeerd
Een aanvraag indienen kan vanaf 9 april 2019. Hierbij geldt first come, first serve, dus ben er meteen de eerste dag bij! De subsidie bedraagt 40% van de subsidiabele kosten tot een max. van € 20.000 per project. Uw eigen bijdrage kan in-nature door de inbreng van eigen uren, waardeerbaar tegen een forfaitaire bedrag van € 60 per uur. Bovendien wordt de subsidie geheel vooraf uitbetaald.

Benieuwd wat deze subsidie voor u kan betekenen?
Neem een kijkje op onze website (www.trias-subsidie.nl) of laat u adviseren door een van onze ervaren adviseurs!


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

9 mei 2019 – Afval recyclen is winst genereren

Innovatie, Ondernemerschap
9 mei 2019 Aanvang 14:30 Einde 17:00
Een bijeenkomst van Keyport/Brainport connected learning: project lerend levenWilt u als ondernemer uw organisatie duurzamer en milieuvriendelijker maken? Of heeft u hierin de eerste stappen gezet, en... Lees meer

15-16 mei | Limburg Leads

Algemeen, Agri, Zorg, Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
15 mei 2019
15 & 16 mei Mecc Maastricht Ontmoet ondernemers, leiders en bestuurders uit de Euregio tijdens Limburg leads; hét zakelijk event om grenzen te verleggen en kennis te delen!Limburg Leads is hét B2B ke... Lees meer

23 en 24 mei | Make Tech Event in Spark tech Lab Weert

Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs
23 mei 2019
Make Tech EventOp 23 en 24 mei is het Sprak Tech Lab gastheer van het Make Tech Event. Dat is een dag waarop alle scholen die hebben deelgenomen aan activiteiten van het Make Tech Platform nog eens in... Lees meer

3 juni - De Groeispurt voor ondernemers en verbinders

Innovatie, Ondernemerschap
3 juni 2019 Aanvang 14:00 Einde 19:00
Over dit evenementWe gaan Groeischakelen! De Groeispurt is een interactieve, verbindende en energieke bijeenkomst waarbij we de handen uit de mouwen gaan steken om ondernemers een stap verder te he... Lees meer

4 juni - Staat u op de Limburg stand tijdens Beurs Transport Logistic München?

Logistiek, Ondernemerschap
4 juni 2019
Logistiek:Limburg Logistiek StandDit jaar slaan ELC Limburg en LIOF de handen ineen om samen met het Limburgse logistieke bedrijfsleven de sterke Limburg-propositie te presenteren op TLM 2019. Deelna... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu