Nieuws
MIT Haalbaarheid helpt Shap3d Up

MIT Haalbaarheid helpt Shap3d Up

12 februari 2019
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

Haalbaarheidsonderzoek innovatieve oplossing borstprothesen – Vrouwen met externe borstprothesen hebben vaak last bij het dragen ervan. Monica Schlösser en Sjef van der Horst ontwikkelen een nieuw siliconenvrij materiaal. Voor een ongeëvenaarde pasvorm, een betere kwaliteit en meer dagelijks comfort.

duo_shape_web_1laag.jpg

Shap3d Up B.V werd in december 2017 opgericht. Voorafgegaan door een succesvolle pitch aan De Limburgse Versnellingstafels. Het Keyport innovatie instrument, waar een idee verder wordt uitgewerkt tot een kansrijke business propositie.

Voordat de daadwerkelijke productontwikkeling van start kon, was het zaak om de technische en economische haalbaarheid te onderzoeken. Shap3d Up vroeg met hulp van TRIAS de MIT Haalbaarheid subsidie aan. Met succes “TRIAS wees ons op de mogelijkheid van MIT Haalbaarheid. Een welkom steuntje in de rug. Hiermee hebben we de nodige stappen kunnen zetten en kunnen we door met ons product. We weten nu dat het kan!”

TRIAS inschakelen via Startfeefonds Keyport
Bedrijven zoals Shap3d Up kunnen TRIAS inschakelen voor subsidieadvies en hulp bij het aanvragen. Met het startfeefonds Keyport-TRIAS financiert Keyport 50% van het advies- en aanvraagtraject voor. Als de subsidie vervolgens wordt toegekend, betaalt u het startfee bedrag weer terug zodat het geld opnieuw beschikbaar komt voor andere ondernemers.

MIT Haalbaarheid opent weer in april 2019!

De subsidiemogelijkheid voor haalbaarheidsstudies gaat binnenkort weer open! Een haalbaarheidsonderzoek voor nieuwe producten, processen of diensten kan in de vorm van een literatuuronderzoek, een marktverkenning of concurrentieanalyse. Speciaal voor MKB-bedrijven!

Eigen uren gewaardeerd
Een aanvraag indienen kan vanaf 9 april 2019. Hierbij geldt first come, first serve, dus ben er meteen de eerste dag bij! De subsidie bedraagt 40% van de subsidiabele kosten tot een max. van € 20.000 per project. Uw eigen bijdrage kan in-nature door de inbreng van eigen uren, waardeerbaar tegen een forfaitaire bedrag van € 60 per uur. Bovendien wordt de subsidie geheel vooraf uitbetaald.

Benieuwd wat deze subsidie voor u kan betekenen?
Neem een kijkje op onze website (www.trias-subsidie.nl) of laat u adviseren door een van onze ervaren adviseurs!


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

21 juni - College Tour Bewustwording Circulaire economie

Innovatie, Ondernemerschap
21 juni 2019 Aanvang 19:30 Einde 23:30
Save the date: College Tour Bewustwording Circulaire economieIn samenwerking met gemeente Cranendonck, Vrienden van het Schepenhuis en Metalot organiseert Ouderraad BRAVO! College op vrijdag 21 juni 2... Lees meer

27 juni - Innovatiefeestje tijdens Zomerconferentie WCM

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
27 juni 2019
Op 27 juni 2019 organiseert World Class Maintenance Zuid in samenwerking met De Groeischakelaar de Zomerconferentie WCM Zuid. Tijdens dit event staat innovatie binnen maintenance en asset management i... Lees meer

27 juni 2019 | Ledenbijeenkomst Maketech Platform

Maakindustrie
27 juni 2019
Voor leden Maketech Platform:Wil je ook groot bereik als je een bericht plaats op de linked-in pagina van je bedrijd? ?? Wil jij ook de aantrekkelijk van jouw bedrijf vergroten door inzet van social m... Lees meer

4 juli 2019 – Circulair ondernemen, aan de slag!

Ondernemerschap
4 juli 2019 Aanvang 14:30 Einde 17:30
De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire (verdien)modellen in de Keyport regio. Ontdek wel... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu