Nieuws
miniMaster Anders Ondernemen - Voor mkb én agri ondernemers

miniMaster Anders Ondernemen - Voor mkb én agri ondernemers

10 oktober 2017
Categorie: Agri, Maakindustrie

Zoals al aangekondigd in het vorige bericht van “De Productie Proeftuin”van EAA (Economisch Actieprogramma Agribusiness) krijgt de miniMaster Anders Ondernemen een vervolg.

Dit keer voor Agri en MKB ondernemers. ’Omdat ze voor vergelijkbare uitdagingen staan, veel van elkaar kunnen leren en op het gebied van innovatie meer met elkaar zouden moeten samenwerking’, aldus programmamanager EAA Hans Corsten.

miniMaster: schrijf je in!
Je hebt als ondernemer je koers voor de toekomst bepaald. Het roer moet om maar hoe? Op welke trends en ontwikkelingen ga je inspelen? Welk verdienmodel past het beste bij mijn bedrijf? Wat is er voor nodig om naar een marktgerichte organisatie te groeien? Welk leiderschap hoort daarbij? Grote vragen die de nodige voorbereiding, denkwerk en actie met zich mee brengen.

miniMaster_EAA_1-web.jpg

In de miniMaster Anders Ondernemen verdiep je je samen met andere ondernemers in de belangrijkste thema’s. Van strategie en leiderschap tot innovatie, samenwerking en inspelen op trends. Wat je leert, kun je door de action learning aanpak, direct toepassen in je eigen praktijk.

De minMaster start dit najaar en loopt tot april 2018. Er zijn 8 bijeenkomsten, op donderdag van 18.00 tot 22.00 uur. De docenten hebben ruime praktijkervaring, affiniteit met het ondernemerschap en zijn allemaal verbonden aan minimaal één business school, hogeschool of universiteit.

Inschrijven & informatie
Bekijk hier het volledige programma en de inschrijfmogelijkheid.

 

Terug
agenda
Agenda

27 jun MKB Smart sessie - Alles over Bitcoins, Cryptocurrency en Blockchain

Innovatie, Ondernemerschap
27 juni 2018 Aanvang 07:30 Einde 10:00
MKB Limburg: 27 jun 2018 | MKB Smart Sessie V - BlockchainHet thema "Blockchain" is wellicht nog niet zo bekend bij iedere ondernemer, maar het is haast onmogelijk om de discussie over "Bitcoins" cq.... Lees meer

Save the date: 28 juni - Limburg: Fulfil your Future

Logistiek, Innovatie
28 juni 2018
Op donderdag 28 juni aanstaande presenteren de Limburgse e-fulfilment  koplopers hun actieprogramma. Onder de naam ‘Limburg: Fulfil your Future’ organiseren zij een inspirerend seminar, gericht op beh... Lees meer

28 juni EAA Symposium: Toekomstbestendig Agrifoodcluster

Agri, Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
28 juni 2018 Aanvang 14:00 Einde 16:00
"Hoe kan Keyport 2020 de samenwerking tussen primaire agrarische bedrijven en kritische periferie bevorderen om nieuwe business en toegevoegde waarde voor de regio te creëren?"Deze vraag staat centraa... Lees meer

20 sept - Pitch Event Limburgse Versnellingstafels

Algemeen, Logistiek, Agri, Zorg, Leisure & retail, Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
20 september 2018
PITCH EVENT: 20 SEPTEMBER 2018 Reserveer nu alvast 20 september 2018 in je agenda. Dan zal het eerstvolgende Pitch Event plaatsvinden. Bekijk nog eens alle pitches van 9 november 2017.www.delimburgsev... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu