Nieuws
miniMaster Anders Ondernemen - Voor mkb én agri ondernemers

miniMaster Anders Ondernemen - Voor mkb én agri ondernemers

10 oktober 2017
Categorie: Agri, Maakindustrie

Zoals al aangekondigd in het vorige bericht van “De Productie Proeftuin”van EAA (Economisch Actieprogramma Agribusiness) krijgt de miniMaster Anders Ondernemen een vervolg.

Dit keer voor Agri en MKB ondernemers. ’Omdat ze voor vergelijkbare uitdagingen staan, veel van elkaar kunnen leren en op het gebied van innovatie meer met elkaar zouden moeten samenwerking’, aldus programmamanager EAA Hans Corsten.

miniMaster: schrijf je in!
Je hebt als ondernemer je koers voor de toekomst bepaald. Het roer moet om maar hoe? Op welke trends en ontwikkelingen ga je inspelen? Welk verdienmodel past het beste bij mijn bedrijf? Wat is er voor nodig om naar een marktgerichte organisatie te groeien? Welk leiderschap hoort daarbij? Grote vragen die de nodige voorbereiding, denkwerk en actie met zich mee brengen.

miniMaster_EAA_1-web.jpg

In de miniMaster Anders Ondernemen verdiep je je samen met andere ondernemers in de belangrijkste thema’s. Van strategie en leiderschap tot innovatie, samenwerking en inspelen op trends. Wat je leert, kun je door de action learning aanpak, direct toepassen in je eigen praktijk.

De minMaster start dit najaar en loopt tot april 2018. Er zijn 8 bijeenkomsten, op donderdag van 18.00 tot 22.00 uur. De docenten hebben ruime praktijkervaring, affiniteit met het ondernemerschap en zijn allemaal verbonden aan minimaal één business school, hogeschool of universiteit.

Inschrijven & informatie
Bekijk hier het volledige programma en de inschrijfmogelijkheid.

 

Terug
agenda
Agenda

2 okt - Seminar: E-commerce meets Hightech

Logistiek, Innovatie, Ondernemerschap
2 oktober 2018 Aanvang 14:00 Einde 14:00
UitnodigingSeminar: E-commerce meets HightechInnovatie en data staan centraal in nieuw tijdperk e-commerce Webshops en e-fulfilmentbedrijven genereren enorme hoeveelheden data over hun klanten; all... Lees meer

12 oktober - (wereld ei dag) Innoveins – Keyport tijdens de Dutch Agro Food Week

Agri
12 oktober 2018
Vrijdag 12 oktober 2018 (wereld ei dag) Innoveins – Keyport tijdens de Dutch Agro Food WeekInspiratie Event voor pluimveehouders en aspergetelersLocatie: Brightlands Campus Greenport Venlo Lees meer

17 oktober - Bijeenkomst: Sensoring (Internet of Things) in de Maakindustrie

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
17 oktober 2018
Het Keyport/Brainport project Lerend Leven organiseert connected learning bijeenkomsten voor het MKB: 17 oktober - Bijeenkomst: Sensoring (Internet of Things) in de Maakindustrie Nederland is toonaa... Lees meer

31 oktober - Bijeenkomst: Augmented Reality, Virtual Reality en Digital Twin

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
31 oktober 2018
Het Keyport/Brainport project Lerend Leven organiseert connected learning bijeenkomsten voor het MKB: Woensdag 31 oktober: Augmented Reality, Virtual Reality en Digital Twin Wat heeft de virtuele we... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu