Nieuws
miniMaster Anders Ondernemen - Voor mkb én agri ondernemers

miniMaster Anders Ondernemen - Voor mkb én agri ondernemers

10 oktober 2017
Categorie: Agri, Maakindustrie

Zoals al aangekondigd in het vorige bericht van “De Productie Proeftuin”van EAA (Economisch Actieprogramma Agribusiness) krijgt de miniMaster Anders Ondernemen een vervolg.

Dit keer voor Agri en MKB ondernemers. ’Omdat ze voor vergelijkbare uitdagingen staan, veel van elkaar kunnen leren en op het gebied van innovatie meer met elkaar zouden moeten samenwerking’, aldus programmamanager EAA Hans Corsten.

miniMaster: schrijf je in!
Je hebt als ondernemer je koers voor de toekomst bepaald. Het roer moet om maar hoe? Op welke trends en ontwikkelingen ga je inspelen? Welk verdienmodel past het beste bij mijn bedrijf? Wat is er voor nodig om naar een marktgerichte organisatie te groeien? Welk leiderschap hoort daarbij? Grote vragen die de nodige voorbereiding, denkwerk en actie met zich mee brengen.

miniMaster_EAA_1-web.jpg

In de miniMaster Anders Ondernemen verdiep je je samen met andere ondernemers in de belangrijkste thema’s. Van strategie en leiderschap tot innovatie, samenwerking en inspelen op trends. Wat je leert, kun je door de action learning aanpak, direct toepassen in je eigen praktijk.

De minMaster start dit najaar en loopt tot april 2018. Er zijn 8 bijeenkomsten, op donderdag van 18.00 tot 22.00 uur. De docenten hebben ruime praktijkervaring, affiniteit met het ondernemerschap en zijn allemaal verbonden aan minimaal één business school, hogeschool of universiteit.

Inschrijven & informatie
Bekijk hier het volledige programma en de inschrijfmogelijkheid.

 

Terug
agenda
Agenda

Uitnodiging kennissessie 14 december - Namens RIC

Leisure & retail, Ondernemerschap
14 december 2017
Je bent razendsnel begonnen met je onderneming óf je overweegt als zelfstandige je 1e stappen in de retail te zetten? Dan zijn er vast een hoop vragen waarmee je rondloopt! Gemeente Roermond or... Lees meer

21 dec Eindejaarsbijeenkomst LIOF

Algemeen, Ondernemerschap
21 december 2017
Donderdag 21 december zal de LIOF Eindejaarsbijeenkomst plaatsvinden. Ook dit jaar willen we samen met jou het jaar afsluiten. Tijdens deze bijeenkomst staan de bedrijven in Limburg weer centraal. Ond... Lees meer

Ontdek Keyport!

Klik op onderstaande afbeelding.

webbanner221x221px.gif

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu