Nieuws
Meer doen met Big Data of Grip op de Keten? Ondernemer in de AgroFood? Ga mee op expeditie!

Meer doen met Big Data of Grip op de Keten? Ondernemer in de AgroFood? Ga mee op expeditie!

9 april 2019
Categorie: Agri, Ondernemerschap

1000 hectare asperges waarbij de reststromen worden verwaard in energie- en grondstof voor feed-food-farma? De keten verkorten, meer marge pakken en dichter bij de consument staan? Er zijn genoeg ideeën over circulariteit, nieuwe business modellen en grip op de keten. Maar hoe kom je verder? Vergroot je kennis, versterk je positie en ga mee op expeditie! We starten in september 2019.

Expeditie Big Data Nieuwe Business
Big Data is een krachtig instrument om efficiënter te kunnen werken. Je kunt enorme hoeveelheden groeidata verzamelen en gebruiken om de prestaties van planten te begrijpen en te optimaliseren. In de veehouderij wordt big data steeds vaker gebruikt om dierwelzijn en diergezondheid te monitoren en te verbeteren. En daarmee dus ook het economisch resultaat van het bedrijf.

Wat wordt jouw positie in dit data geweld?
Welke nieuwe business modellen ontstaan er?
En hoe kun je zelf aan de slag met jouw data?

Het antwoord op deze vragen vind je tijdens de Big Data Expeditie. Naast vier masterclasses is er een  vervolgtraject waarin je samen met studenten en experts van HAS Hogeschool in Venlo jouw eigen Big Data initiatief verder uitwerkt. Speciaal bedoeld voor de primaire producent in de land- en tuinbouw die al een Big Data idee of initiatief heeft en dat succesvol verder wil brengen.

Meer info en aanmelden? Klik hier (pdf)

Expeditie Korte Keten Marketing
Wil je als ondernemer in de land- of tuinbouw meer grip op de keten? Wil je jouw positie in de keten verder versterken, zelf meer marge pakken en dus ook dichter bij de consument staan? Maar weet je nog niet hoe je dit moet doen, waar je moet beginnen en waar je allemaal aan moet denken?

Neem dan deel aan de Korte Keten Marketing Expeditie.

Meer info en aanmelden? Klik hier
(pdf)

Een initiatief vanuit het Limburg Agrofood programma


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Jan 2020: Doe mee met Start & Grow Diffrnt! Persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen

Ondernemerschap
1 januari 2020
MKB-ers, starters, ZZP-ers, freelancers, pak je kans en doe mee met Start & Grow Diffrnt! In januari 2020:Een uitgebreid programma met persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen.... Lees meer

22-23 april 2020 - Ga mee naar de Hannover Messe. Thema: Industrial Transformation

Innovatie, Ondernemerschap
22 april 2020
Ga op 22 en 23 april 2020 mee naar de Hannover Messe! De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen in de wereld. LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Lim... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu