Nieuws
Meer doen met Big Data of Grip op de Keten? Ondernemer in de AgroFood? Ga mee op expeditie!

Meer doen met Big Data of Grip op de Keten? Ondernemer in de AgroFood? Ga mee op expeditie!

9 april 2019
Categorie: Agri, Ondernemerschap

1000 hectare asperges waarbij de reststromen worden verwaard in energie- en grondstof voor feed-food-farma? De keten verkorten, meer marge pakken en dichter bij de consument staan? Er zijn genoeg ideeën over circulariteit, nieuwe business modellen en grip op de keten. Maar hoe kom je verder? Vergroot je kennis, versterk je positie en ga mee op expeditie! We starten in september 2019.

Expeditie Big Data Nieuwe Business
Big Data is een krachtig instrument om efficiënter te kunnen werken. Je kunt enorme hoeveelheden groeidata verzamelen en gebruiken om de prestaties van planten te begrijpen en te optimaliseren. In de veehouderij wordt big data steeds vaker gebruikt om dierwelzijn en diergezondheid te monitoren en te verbeteren. En daarmee dus ook het economisch resultaat van het bedrijf.

Wat wordt jouw positie in dit data geweld?
Welke nieuwe business modellen ontstaan er?
En hoe kun je zelf aan de slag met jouw data?

Het antwoord op deze vragen vind je tijdens de Big Data Expeditie. Naast vier masterclasses is er een  vervolgtraject waarin je samen met studenten en experts van HAS Hogeschool in Venlo jouw eigen Big Data initiatief verder uitwerkt. Speciaal bedoeld voor de primaire producent in de land- en tuinbouw die al een Big Data idee of initiatief heeft en dat succesvol verder wil brengen.

Meer info en aanmelden? Klik hier (pdf)

Expeditie Korte Keten Marketing
Wil je als ondernemer in de land- of tuinbouw meer grip op de keten? Wil je jouw positie in de keten verder versterken, zelf meer marge pakken en dus ook dichter bij de consument staan? Maar weet je nog niet hoe je dit moet doen, waar je moet beginnen en waar je allemaal aan moet denken?

Neem dan deel aan de Korte Keten Marketing Expeditie.

Meer info en aanmelden? Klik hier
(pdf)

Een initiatief vanuit het Limburg Agrofood programma


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

21 juni - College Tour Bewustwording Circulaire economie

Innovatie, Ondernemerschap
21 juni 2019 Aanvang 19:30 Einde 23:30
Save the date: College Tour Bewustwording Circulaire economieIn samenwerking met gemeente Cranendonck, Vrienden van het Schepenhuis en Metalot organiseert Ouderraad BRAVO! College op vrijdag 21 juni 2... Lees meer

27 juni - Innovatiefeestje tijdens Zomerconferentie WCM

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
27 juni 2019
Op 27 juni 2019 organiseert World Class Maintenance Zuid in samenwerking met De Groeischakelaar de Zomerconferentie WCM Zuid. Tijdens dit event staat innovatie binnen maintenance en asset management i... Lees meer

27 juni 2019 | Ledenbijeenkomst Maketech Platform

Maakindustrie
27 juni 2019
Voor leden Maketech Platform:Wil je ook groot bereik als je een bericht plaats op de linked-in pagina van je bedrijd? ?? Wil jij ook de aantrekkelijk van jouw bedrijf vergroten door inzet van social m... Lees meer

4 juli 2019 – Circulair ondernemen, aan de slag!

Ondernemerschap
4 juli 2019 Aanvang 14:30 Einde 17:30
De transitie naar een circulaire economie is in volle gang en er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire (verdien)modellen in de Keyport regio. Ontdek wel... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu