Nieuws
Meer doen met Big Data of Grip op de Keten? Ondernemer in de AgroFood? Ga mee op expeditie!

Meer doen met Big Data of Grip op de Keten? Ondernemer in de AgroFood? Ga mee op expeditie!

9 april 2019
Categorie: Agri, Ondernemerschap

1000 hectare asperges waarbij de reststromen worden verwaard in energie- en grondstof voor feed-food-farma? De keten verkorten, meer marge pakken en dichter bij de consument staan? Er zijn genoeg ideeën over circulariteit, nieuwe business modellen en grip op de keten. Maar hoe kom je verder? Vergroot je kennis, versterk je positie en ga mee op expeditie! We starten in september 2019.

Expeditie Big Data Nieuwe Business
Big Data is een krachtig instrument om efficiënter te kunnen werken. Je kunt enorme hoeveelheden groeidata verzamelen en gebruiken om de prestaties van planten te begrijpen en te optimaliseren. In de veehouderij wordt big data steeds vaker gebruikt om dierwelzijn en diergezondheid te monitoren en te verbeteren. En daarmee dus ook het economisch resultaat van het bedrijf.

Wat wordt jouw positie in dit data geweld?
Welke nieuwe business modellen ontstaan er?
En hoe kun je zelf aan de slag met jouw data?

Het antwoord op deze vragen vind je tijdens de Big Data Expeditie. Naast vier masterclasses is er een  vervolgtraject waarin je samen met studenten en experts van HAS Hogeschool in Venlo jouw eigen Big Data initiatief verder uitwerkt. Speciaal bedoeld voor de primaire producent in de land- en tuinbouw die al een Big Data idee of initiatief heeft en dat succesvol verder wil brengen.

Meer info en aanmelden? Klik hier (pdf)

Expeditie Korte Keten Marketing
Wil je als ondernemer in de land- of tuinbouw meer grip op de keten? Wil je jouw positie in de keten verder versterken, zelf meer marge pakken en dus ook dichter bij de consument staan? Maar weet je nog niet hoe je dit moet doen, waar je moet beginnen en waar je allemaal aan moet denken?

Neem dan deel aan de Korte Keten Marketing Expeditie.

Meer info en aanmelden? Klik hier
(pdf)

Een initiatief vanuit het Limburg Agrofood programma


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

25 sept - Vind je nieuwe collega in Duitsland!

Arbeidsmarkt
25 september 2019
Heb je vacatures openstaan en zoek je een nieuwe manier om te werven? Kijk dan eens over de grens. 25 september is in Monchengladbach een banenbeurs voor Duitse werkzoekende. Download hier de flyer. (... Lees meer

10 okt - Keyport Symposium "Made in Keyport"

Algemeen, Logistiek, Agri, Zorg, Leisure & retail, Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs, Ondernemerschap
10 oktober 2019 Aanvang 16:00 Einde 20:00
.. Wereldspelers, award winnaars en topondernemers.. High Tech opleidingen, Hybride onderwijs, IoT challenge.. Egg Valley, E-fulfilment Hub, Green Future Welke mooie producten worden er hier gemaakt?... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu