Nieuws
Keyport project Milk Buddy valt in de prijzen

Keyport project Milk Buddy valt in de prijzen

3 april 2018
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

Het begon aan De Limburgse Versnellingstafel. Initiatiefneemster Victoria de Bruin (2e van links op foto) , zelf moeder van 3 kleine kinderen, kwam met het productidee. De Milk Buddy verwarmt babymelk zonder stroom of batterijen en biedt meer gemak en bewegingsvrijheid aan jonge moeders.

Celci.jpeg
Team Celci; van links naar rechts: Hans Corstjens - Buro Beeldvang, Initiatiefneemster Victoria de Bruin, Hans Vereijken - Verhoeven Ontwerp bv, Erwin Simons - SmitsVandenBroek, Mark Litjens - Mark Global.

Keyportproject: van idee naar prototype
Met steun van Keyport hebben de deelnemers aan de versnellingstafel het idee verder uitgewerkt. (Bekijk hier het Keyport project.) Zij richtten het bedrijf Celci op, zochten de juiste samenwerkende partners en afgelopen weekend wonnen ze de publieksprijs van de Limburgse InnovAward.

Artikel origineel bericht: www.limburger.nl

Babymelkfles wint publieksprijs innovatie
door Siebrand Vos

Prijs-Celci.jpeg
Gedeputeerde Koopmans (r) reikt de prijs uit aan het bedrijf Celci.
Foto: Luc Lodder

Het Weertse bedrijf Celci heeft zaterdagmiddag 31 maart de publieksprijs van de Limburgse InnovAwards gewonnen. Het ontwerp Milk Buddy is een zelfverwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen.

Slogan: ‘Een druk op de knop en het flesje warmt op.’ De uitreiking vond plaats in het Cube Design Museum in Kerkrade, waar vijftien genomineerde uitvindingen nog tot en met 8 april te zien zijn.

Showroom
Aansluitend werd de expositie Showroom Limburg 2018  geopend door gedeputeerde Ger Koopmans. Showroom Limburg presenteert 41 ontwerpen van bekende en minder bekende Limburgse designers. In het oog springt de roestvrijstalen tafel LS Desk van de tweeling Jeroen en Joep Verhoeven en Judith de Grauw, die werken onder de naam demakersvan.com. Een eerder tafel-ontwerp van hen werd meteen door het Museum of Modern Art in New York aangekocht. 

Platform
Showroom Limburg is nog tot en met 21 mei te zien. Museumdirecteur Hans Gubbels noemt het combineren van de InnovAwards en Showroom Limburg logisch. Het bijna drie jaar geleden geopende Cube Design Museum wil graag een platform worden waar ontwerpers, uitvinders, productontwikkelaars én publiek elkaar vinden en stimuleren.
"Het traditionele beeld van design vervaagt. Techniek wordt steeds bepalender."Terug
agenda
Agenda

31 jan 2019 | Symposium Diversiteit op de arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt
31 januari 2019 Aanvang 16:00 Einde 19:30
MKB-Limburg nodigt u van harte uit voor de werkconferentie Diversiteit op de arbeidsmarkt op 31 januari 2019. Locatie Congrescentrum kasteel Daelenbroeck Herkenbosch Datum en tijd Donderdag 31 jan 2... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu