Nieuws
Keyport in de top 100 Maakindustrie en MKB-Innovatie

Keyport in de top 100 Maakindustrie en MKB-Innovatie

26 september 2017
Categorie: Innovatie, Maakindustrie

Voor wie het gemist heeft. Maar liefs drie bedrijven uit de Keyport regio nemen een koppositie in in de Top 100 van beste bedrijven uit de Maakindustrie. Sif Roermond (1), Vekoma Vlodrop (8) en Trespa Weert (11), gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Het laat zien dat de Maakindustrie nog steeds een van de belangrijkste pijlers is van onze regionale economie.

Thematafel Maakindustrie
Binnenkort in het Zakenblad een verslag van de thematafel die Keyport organiseerde voor de Maakindustrie. Gilde Opleiding, Fontys Venlo, Admesy, Smurfit Kappa, van Houtum, Liof, UWV én LWV zaten met elkaar aan tafel over hoe in te spelen op de kansen en uitdagingen in de toekomst.

Onder meer door het nieuwe Centrum voor Innovatief Vakmanschap CIV Maakindustrie . Een actief netwerk van regionale bedrijven en beroepsonderwijs met als doel om huidige en toekomstige medewerkers beter op te leiden. Het CIV Maakindustrie is nog in ontwikkeling. Het versterken van de onderwijsinfrastructuur en een betere samenwerking tussen ondernemers en onderwijs zal de slagkracht van de Maakindustrie verder versterken.

MKB Innovatie Top 100: Prowise Budel en  Frans Veugen Bedrijfshygiëne Nederweert
Donderdag 21 september jl presenteerde de Kamer van Koophandel ook de ranglijst met 100 concrete innovaties van het MKB. Met onderwijsvernieuwer Prowise uit Budel en Frans Veugen Bedrijfshygiëne uit Nederweert die met minder chemische middelen, een langere houdbaarheid weet te realiseren. Eveneens een felicitatie waard!

Terug
agenda
Agenda

Uitnodiging kennissessie 14 december - Namens RIC

Leisure & retail, Ondernemerschap
14 december 2017
Je bent razendsnel begonnen met je onderneming óf je overweegt als zelfstandige je 1e stappen in de retail te zetten? Dan zijn er vast een hoop vragen waarmee je rondloopt! Gemeente Roermond or... Lees meer

21 dec Eindejaarsbijeenkomst LIOF

Algemeen, Ondernemerschap
21 december 2017
Donderdag 21 december zal de LIOF Eindejaarsbijeenkomst plaatsvinden. Ook dit jaar willen we samen met jou het jaar afsluiten. Tijdens deze bijeenkomst staan de bedrijven in Limburg weer centraal. Ond... Lees meer

Ontdek Keyport!

Klik op onderstaande afbeelding.

webbanner221x221px.gif

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu