Nieuws
Kennistraject helpt uw onderneming verder: versterk uw concurrentiekracht

Kennistraject helpt uw onderneming verder: versterk uw concurrentiekracht

21 november 2017
Categorie: Algemeen, Ondernemerschap

Wilt u als MKB ondernemer uw concurrentiekracht versterken? En wilt u daarbij geholpen worden door studenten en professionele docenten? Dan is het Kennistraject iets voor u. Samen met LIOF en een kennisinstelling wordt u het volgende traject aangeboden:

  • Interactieve en praktijkgerichte masterclasses verzorgd door docenten.
  • Concrete aanbevelingen en oplossingsrichtingen voor uw vraagstuk op basis van onderzoek door studenten.
  • Ondersteuning vanuit de betreffende kennisinstelling bij de implementatie van de aanbevelingen en de toepassing van de door u opgedane kennis.
  • De betrokken kennisinstellingen zijn: Universiteit Maastricht, Fontys Hogeschool en Zuyd Hogeschool. Ieder kennisinstelling richt zich op een van de volgende thema's: waardecreatie voor de klant, slimmere processen, logistieke innovaties en product-service combinaties voor de klant. Onder de 'lees verder' button ziet u welke kennisinstelling u kan helpen bij uw specifieke vraag.

foto-liof-kennistraject.jpg
Het Kennistraject wordt financieel ondersteund door LIOF, waardoor uw eigen bijdrage beperkt blijft tot 25% van de totale projectkosten. Dit komt neer op maximaal euro 3.750.

Meer informtie: lees hier de pdf.


Ervaring van een ondernemer - Erik Joosten van Arion International

“We hebben enorm geprofiteerd van het ConnectLab met de diverse workshops en de projecten met de studenten. Een aantal groepen studenten is met ons aan de slag gegaan. Allemaal, zonder uitzondering, waren ze zeer creatief. Het winnende team verraste ons met hun aanpak. Het was een heel ontnuchterende ervaring voor ons, omdat we het nooit bekeken hadden vanuit dit perspectief”.

(Erik Joosten heeft deelgenomen aan een Kennistraject met Universiteit Maastricht)


LIOF helpt u graag verder
Meer informatie?

Heeft u vragen of behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Charles Mevis (maakindustrie): charles.mevis@liof.nl of Dianne Soons (logistiek): dianne.soons@liof.nl

Aanmelden logistieke projecten

Aanmelden industrie projecten

Terug
agenda
Agenda

Uitnodiging kennissessie 14 december - Namens RIC

Leisure & retail, Ondernemerschap
14 december 2017
Je bent razendsnel begonnen met je onderneming óf je overweegt als zelfstandige je 1e stappen in de retail te zetten? Dan zijn er vast een hoop vragen waarmee je rondloopt! Gemeente Roermond or... Lees meer

21 dec Eindejaarsbijeenkomst LIOF

Algemeen, Ondernemerschap
21 december 2017
Donderdag 21 december zal de LIOF Eindejaarsbijeenkomst plaatsvinden. Ook dit jaar willen we samen met jou het jaar afsluiten. Tijdens deze bijeenkomst staan de bedrijven in Limburg weer centraal. Ond... Lees meer

Ontdek Keyport!

Klik op onderstaande afbeelding.

webbanner221x221px.gif

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu