Nieuws
Kennis én subsidie om je innovatie te versnellen?

Kennis én subsidie om je innovatie te versnellen?

16 oktober 2018
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

LIOF helpt bij aanvraag subsidie OP Zuid - Veel kennis en kunde wordt onvoldoende benut. Met de regeling “Valorisatievermogen voor het MKB”  wil OPZuid daar iets aan veranderen. Valorisatievermogen betekent immers het omzetten van  kennis en kunde naar een nieuw product, proces of dienst. Met deze regeling voor het MKB breng je  jouw innovatie sneller op de markt. De regeling is onderdeel van het Europese innovatieprogramma voor Zuid-Nederland (OPZuid). LIOF kan helpen bij het indienen van je aanvraag!

Voor wie?
OPZuid focust op de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Het project dient dan ook te worden uitgevoerd in één van deze regio’s. Aanvragen kan door een individuele MKB-onderneming, een samenwerkingsverband van één of meer ondernemingen of met één of meer kennisinstellingen. In een samenwerkingsverband neemt ten minste één MKB-onderneming deel.

Indienen vóór 1 december
Je kunt je project tot en met 30 november 2018 indienen. Er is een bedrag van ruim € 6 mln. beschikbaar.

LIOF helpt
LIOF heeft voor de inzendingen uit de provincie Limburg een adviserende en toeleidende rol. Jorg van der Meij, business developer bij LIOF: “LIOF kan met haar kennis ondernemers en intermediairs helpen tijdens het aanloopproces. We kunnen ze voorzien van advies en ondersteunen bij het maken van een sterke indiening”.

Wil je weten of OP Zuid iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met LIOF.

Lisette Tilmans
E-mail/Skype: lisette.tilmans@liof.nl
T: +31 (0) 6 15 21 75 51

Jorg van der Meij
E-mail/Skype: jorg.vander.meij@liof.nl      
T: +31 (0) 6 21 31 30 04

Extra informatie: OPZuid-Programmadocument-2014-2020.pdf


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

31 jan 2019 | Symposium Diversiteit op de arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt
31 januari 2019 Aanvang 16:00 Einde 19:30
MKB-Limburg nodigt u van harte uit voor de werkconferentie Diversiteit op de arbeidsmarkt op 31 januari 2019. Locatie Congrescentrum kasteel Daelenbroeck Herkenbosch Datum en tijd Donderdag 31 jan 2... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu