Nieuws
Internet of Things voor agri, maakindustrie, logistiek of zorg?

Internet of Things voor agri, maakindustrie, logistiek of zorg?

4 september 2018
Categorie: Agri, Innovatie, Logistiek, Maakindustrie, Ondernemerschap, Onderwijs, Zorg

Doe mee aan de Dutch IoT Challenge
In de Dutch IoT Challenge worden middelbare scholieren en mbo-, hbo- en wo-studenten uitgedaagd om na te denken over innovatieve toepassingen op het gebied van IoT. Daarbij werken ze intensief samen met Limburgse onderwijs- en overheidsinstellingen en met ondernemers uit de Keyportregio.

Oproep aan bedrijven
Bedrijven uit de zorg, agri, maakindustrie en logistiek en ook overheden met een innovatieve uitdaging kunnen zich nog aanmelden. De top 20 ideeën worden uitgenodigd voor het Dutch IoT Challenge finale event aan het eind van het jaar in het Spark Tech Lab Weert. Daar presenteren de finalisten hun innovatieve ideeën voor een specialistische jury. De winnende teams ontvangen naast leuke prijzen ook een ticket om -in samenspraak met de partnerbedrijven en instellingen- hun innovatie verder door te ontwikkelen.

Meer weten of aanmelden?


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

23 nov - 4e editie van Stage- en Banenmarkt Cranendonck

Arbeidsmarkt
23 november 2018
4e editie van Stage- en Banenmarkt Cranendonck. Lees meer

12 dec - Bijeenkomst: Een robot, cobot of AGV systeem heeft meerwaarde voor MKB

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
12 december 2018
Een robot, cobot of AGV systeem alleen interessant voor grote bedrijven en lange productielijnen? Nee hoor! De meerwaarde voor het MKB is evident. Robots zijn klein, intelligent, mobiel, snel en nauw... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu