Nieuws
Innovatie financieren met subsidie? TRIAS realiseert een slagingskans van 88%

Innovatie financieren met subsidie? TRIAS realiseert een slagingskans van 88%

15 maart 2019
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

“We werken voor uiteenlopende bedrijven, van start ups tot grotere ondernemingen, in uiteenlopende sectoren.”

Hieronder leest u een gedeelte van het interview met Kim van der Heul, manager Bedrijven bij TRIAS. In het kader van het 20-jarig jubileum van TRIAS vertelt Kim over waarom zij werkzaam is voor TRIAS en welke werkzaamheden de afdeling Bedrijven uitvoert voor haar klanten.

Kim geeft aan dat ze zich, en TRIAS, ziet als verlengstuk van de klant. Bij een subsidieonderzoek duikt ze helemaal in een project en wordt zo deel van het bedrijf waar ze op dat moment voor werkt. “We werken voor uiteenlopende bedrijven, van start ups tot grotere ondernemingen, in uiteenlopende sectoren. In de meeste gevallen gaat het om een subsidieonderzoek voor innovatie. Dat kan een provinciale of Rijkssubsidie zijn, maar net zo goed een Europese subsidie. Bij zo’n onderzoek komt veel kijken, wordt veel informatie gevraagd. Wij ondersteunen onder meer ondernemers het grotere geheel te laten zien.”

Kim-Trias.jpg

Dat vraagt om heel veel kennis. Kennisvergaring is dan ook een vast onderdeel van het werk van Kim. “We volgen de vakliteratuur, volgen bijeenkomsten, kijken naar input die we van subsidieverstrekkers krijgen, maar doen eveneens veel deskresearch op internet..” Het schrijven van een subsidieaanvraag is ook specifiek werk waarvoor veel kennis is vereist, geeft Kim aan. “Soms is de benodigde informatie volop aanwezig, soms niet. Dan is het zaak door te zoeken tot de input compleet is. Alleen dan kun je een volwaardige aanvraag indienen die kans van slagen heeft.”

TRIAS, merkt Kim op, heeft wat dat betreft de zaken goed voor elkaar. Ze glimlacht. “Dat kunnen we stellen op basis van ons hoog slagingspercentage. Ons slagingspercentage is namelijk 88%. Dat heeft met onze aanpak te maken. Mijn collega’s en ik kunnen iedere zaak aan omdat we er volledig voor gaan en ons volledig in het project verdiepen. Dat is ook het leuke aan dit werk: onze kennis groeit en we blijven ons continu ontwikkelen.”

>> Gratis subsidie check Voor innovatieve bedrijven uit regio Keyport 2020 (pdf).

Meer weten over TRIAS? Lees hier het hele interview 


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

17 april 2019 – Internationaal zakendoen als MKB’er

Ondernemerschap
17 april 2019 Aanvang 14:30 Einde 17:00
Werkt u als ondernemer internationaal, en heeft u vaak te maken met cultuurverschillen of wellicht ook andere wetgevingen? Op 17 april 2019 komen ondernemers uit heel verschillende sectoren bij elkaa... Lees meer

9 mei 2019 – Afval recyclen is winst genereren

Innovatie, Ondernemerschap
9 mei 2019 Aanvang 14:30 Einde 17:00
Wilt u als ondernemer uw organisatie duurzamer en milieuvriendelijker maken? Of heeft u hierin de eerste stappen gezet, en zoekt u inspiratie of handvatten voor die volgende stap? Wij willen u graag ... Lees meer

23 en 24 mei | Make Tech Event in Spark tech Lab Weert

Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs
23 mei 2019
Make Tech EventOp 23 en 24 mei is het Sprak Tech Lab gastheer van het Make Tech Event. Dat is een dag waarop alle scholen die hebben deelgenomen aan activiteiten van het Make Tech Platform nog eens in... Lees meer

4 juni - Staat u op de Limburg stand tijdens Beurs Transport Logistic München?

Logistiek, Ondernemerschap
4 juni 2019
Logistiek:Limburg Logistiek StandDit jaar slaan ELC Limburg en LIOF de handen ineen om samen met het Limburgse logistieke bedrijfsleven de sterke Limburg-propositie te presenteren op TLM 2019. Deelna... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu