Nieuws
Eerste Dag van de Innovatie Roermond druk bezocht!

Eerste Dag van de Innovatie Roermond druk bezocht!

6 maart 2018
Categorie: Innovatie

Op 21 februari 2018 was de “Dag van de Innovatie” in Roermond. Het festival vond plaats in de ECI Cultuurfabriek en trok ruim 200 bezoekers, waaronder veel mensen uit het bedrijfsleven. Iedereen kon een eigen route samenstellen en zo een aantal van de 25 programmaonderdelen beleven.

Het was een zeer gevarieerde opzet met lezingen, workshops, talkshows, demonstraties, optreden, films en spoedcursussen. Onderwerpen als technische innovatie, maatschappelijke innovatie, het innovatieproces en praktische innovatie tools kwamen uitgebreid aan bod.

De eerste reactie van bezoekers was positief en ook de organisatie is tevreden. Er volgt nog een uitgebreide evaluatie, waarna wordt besloten of en in welke vorm de Dag van de Innovatie een vervolg krijgt. Kijk op www.dagvandeinnovatieroermond.nl voor meer informatie en de foto’s.

Vragen, opmerkingen of suggesties?
Mail naar innovatie@roermond.nl of bel met Stefan Raedts (Gemeente Roermond), telefoonnummer 0475-359493.

DagvandeinnovatieRoermond01.jpg

DagvandeinnovatieRoermond03.jpg

DagvandeinnovatieRoermond02.jpg
(Foto’s: Pam van den Broek)

Terug
agenda
Agenda

Masterclasses - 3D printen voor MKB

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
1 maart 2018
Ontdek het met het business development traject van LIOF3D printen heeft een enorme vlucht genomen. De groeicijfers van de afgelopen jaren liegen er niet om. Deskundigen voorspellen dat als de groei i... Lees meer

3 daagse workshop - zichtbaar zijn op socialmedia hoe doe je dit?

Ondernemerschap
5 maart 2018
Wat gaan we doen? We behandelen trends en ontwikkelingen in social media. We geven een uitleg over Facebook en Instagram. We bespreken de social media pagina’s van alle deelnemers en geven opbou... Lees meer

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu