Nieuws
Eén Make Tech Platform Keyportregio

Eén Make Tech Platform Keyportregio

9 januari 2018
Categorie: Innovatie, Maakindustrie

Nieuw businessplan volgt

Eén MakeTech Platform in de Keyportregio, het nieuwe businessplan wordt in januari afgerond. De meeste leden van het MakeTech Platform kijken met voldoening terug op 2017. Een jaar waarin de economische groei flink heeft doorgezet. Een jaar ook met nieuwe en andere uitdagingen en vraagstukken. Hoe managen we de groei? En hoe komen we aan voldoende en gekwalificeerd personeel? Dat staat ongetwijfeld bij velen van jullie hoog op de agenda. Laten we onze krachten bundelen. In 2018 fuseren de platforms 'Weerterland en Cranendonck' en 'Maas & Roer' tot één platform met meer dan 50 aangesloten maakbedrijven. Binnenkort presenteren we ons nieuwe businessplan.

Geert Tummers
Leon Wolters

Terug
agenda
Agenda

31 jan 2019 | Symposium Diversiteit op de arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt
31 januari 2019 Aanvang 16:00 Einde 19:30
MKB-Limburg nodigt u van harte uit voor de werkconferentie Diversiteit op de arbeidsmarkt op 31 januari 2019. Locatie Congrescentrum kasteel Daelenbroeck Herkenbosch Datum en tijd Donderdag 31 jan 2... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu