Nieuws
E-fulfilment X Robotica

E-fulfilment X Robotica

10 oktober 2017
Categorie: Innovatie, Logistiek

Donderdag 2 november om 15.00 uur Kempen Airport Budel

De toepassing van robots in de logistiek is een hot topic. Steeds meer innovatieve bedrijven kijken naar robots ter vervanging van menselijke arbeid. In het seminar 'E-fulfilment meets Robotica’ komen de laatste ontwikkelingen aan bod. Niet alleen ondernemers, ook studenten zijn welkom.

Datum Donderdag 2 november
15.00 – 18.00 uur
Locatie: Kempen Airport | De Coockpit
Luchthavenweg 16, Budel

Afb-e-fullfilment_robotica.jpg

Programma

  • 15.00 uur Ontvangst
  • 15.30 uur Visie op logistiek in 2030 door toepassing robotica
  • 16.00 uur Accerion: positioneringstechnologie
  • 16.30 uur Probotics: 10 do’s en don’t s robotica
  • 17.00 uur Netwerkborrel met hapjes en drankjes
  • 18.00 uur Afsluiting

Schrijf gratis in!

e-fulfilment meets
e-Fulfilment Hub organiseert onder de noemer 'e-fulfilment meets ...' ieder kwartaal een seminar waarin boeiende, actuele thema's worden besproken door inspirerende sprekers en waarbij uitgebreid de ruimte is om te netwerken met andere organisaties uit de wereld van logistiek, e-commerce en e-fulfilment.


Nog meer nieuws van e-Fulfilment Hub?
Uitbouwen en versterken geboekte successen.

Het Keyportproject e-Fulfilment Hub heeft het afgelopen jaar een goede basis gelegd voor de ontwikkeling van Keyport tot dé Nederlandse e-fulfilment regio. Om een positie als (cross-border) e-fulfilment topregio te claimen en op lange termijn te behouden, zijn additionele investeringen noodzakelijk en dient het e-fulfilmentdomein duurzaam ingebed te worden in de regio en haar DNA. Dat gebeurt in de vervolgfase.

Dé one-stop-shop op het gebied van e-fulfilment
Het ‘merk’ e-Fulfilment Hub wordt verder verbreed en verdiept, met als strategische doelstelling: dé one-stop-shop op het gebied van e-fulfilment. Dat betekent dat de huidige activiteiten op het gebied van samenwerking, kennisontwikkeling en kennisverspreiding worden gecontinueerd en opgeschaald. Daarnaast worden nieuwe , complementaire partijen verbonden, zodat e-Fulfilment Hub de totale klantvraag kan vullen en webshops volledig kan ontzorgen. Het vergroten van de community maakt het bovendien mogelijk om de gezamenlijke profilering en regiobranding uit te bouwen en de continuïteit van e-Fulfilment Hub op lange termijn te borgen.
Meer weten?

Bekijk hier de actuele projectpagina.

Terug
agenda
Agenda

Uitnodiging kennissessie 14 december - Namens RIC

Leisure & retail, Ondernemerschap
14 december 2017
Je bent razendsnel begonnen met je onderneming óf je overweegt als zelfstandige je 1e stappen in de retail te zetten? Dan zijn er vast een hoop vragen waarmee je rondloopt! Gemeente Roermond or... Lees meer

21 dec Eindejaarsbijeenkomst LIOF

Algemeen, Ondernemerschap
21 december 2017
Donderdag 21 december zal de LIOF Eindejaarsbijeenkomst plaatsvinden. Ook dit jaar willen we samen met jou het jaar afsluiten. Tijdens deze bijeenkomst staan de bedrijven in Limburg weer centraal. Ond... Lees meer

Ontdek Keyport!

Klik op onderstaande afbeelding.

webbanner221x221px.gif

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu