Nieuws
E-fulfilment meets Arbeidsmarkt

E-fulfilment meets Arbeidsmarkt

9 januari 2018
Categorie: Arbeidsmarkt, Innovatie, Logistiek

Het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel wordt een steeds belangrijkere uitdaging voor de logistieke sector. De vraag naar personeel is groot, terwijl het aanbod van (jonge) talenten ver achterblijft. e-Fulfilment Hub organiseert daarom op donderdag 1 februari 2018 een inspirerende seminar over de regionale (logistieke) arbeidsmarkt: ‘E-fulfilment meets Arbeidsmarkt’.

E-fulfilment-arbeidsmarkt.png

Donderdag 1 februari 2018 | De Verbinderij (Weert)
Het aantrekken en behouden van goed personeel is een hot topic in de logistieke sector. De aantrekkende economie en de opkomst van e-commerce zorgen voor een bloeiende sector, waardoor de vraag naar personeel hard toeneemt. Het aanbod van logistieke arbeidskrachten blijft echter ver achter bij de vraag, waardoor een tekort op de arbeidsmarkt ontstaat. Dit tekort aan ‘handjes’ komt onder meer door vergrijzing, urbanisatie richting de Randstad, ‘slecht’ imago van de logistiek en de beperkte instroom vanuit het onderwijs.

Maar hoe ziet de regionale (logistieke) arbeidsmarkt er nu precies uit? Welke trends en ontwikkelingen spelen er? En waarom kiezen studenten nu wel/niet voor een baan in de logistiek? Tijdens dit seminar nemen diverse experts ons mee in de huidige arbeidsmarkt, delen we kennis en ervaringen en komen we samen tot best practices om te zorgen voor een gezonde arbeidsmarkt in de regio!

Datum: Donderdag 1 februari 2018
Tijd: 15.00 – 18.00 uur
Locatie: De Verbinderij, Molenveldstraat 90, 6001 HL Weert

Programma

  • 15.00 uur Ontvangst
  • 15.30 uur Keynote: Visie op logistieke arbeidsmarkt
  • 16.00 uur Actuele trends en ontwikkelingen logistieke arbeidsmarkt
  • 16.30 uur Studenten aan het woord; Waarom kiezen zij wel/niet voor de logistiek?
  • 17.15 uur Ontwikkeling arbeidsmarkt in de regio
  • 17:45 uur Netwerkborrel
  • 18.30 uur Afsluiting

Schrijf u gratis in!

E-fulfilment meets
e-Fulfilment Hub organiseert onder de noemer 'E-fulfilment meets ...' ieder kwartaal een seminar waarin boeiende, actuele thema's worden besproken door  inspirerende sprekers en waarbij uitgebreid de ruimte is om te netwerken met andere organisaties uit de wereld van logistiek, e-commerce en e-fulfilment.


Homepage-website1.png

Vernieuwde propositie!

e-Fulfilment Hub: dé one-stop-shop voor pan-Europese webshoplogistiek
e-Fulfilment Hub lanceert haar vernieuwde commerciële propositie: “Wij zijn dé one-stop voor pan-Europese webshoplogistiek!” Van inslag en opslag tot warehousing, orderpicking, packaging, verzenden, retouren en meer… de partners van e-Fulfilment Hub hebben alles in huis om voor kleine tot middelgrote webshops hun webshoplogistiek te verzorgen. e-Fulfilment Hub is voor deze webshops daarom het ideale centrale loket voor uitbesteding van al hun logistieke vraagstukken.

Meer weten? Check www.e-fulfilmenthub.nl of vraag het ons direct via info@e-fulfilmenthub.nl.

Terug
agenda
Agenda

7 febr - Road2Germany-Werkzaamheden uitvoeren in Duitsland

Ondernemerschap
7 februari 2018 Aanvang 16:30 Einde 21:00
Het uitvoeren van werkzaamheden over de grens biedt grote kansen voor bedrijven uit de grensregio. Maar met welke aandachtspunten moet u nu rekening houden? Wanneer u werk laat uitvoeren in Duitsland,... Lees meer

26 febr - Retail Innovatie Festival, in Roermond.

Leisure & retail, Innovatie, Ondernemerschap
26 februari 2018 Aanvang 12:00 Einde 17:00
Op 26 februari 2018 vindt in het centrum van Roermond het tweede Retail Innovatie Festival plaats, een initiatief van de landelijke Retail Innovatie Agenda. Retailers, onderne... Lees meer

3 daagse workshop - zichtbaar zijn op socialmedia hoe doe je dit?

Ondernemerschap
5 maart 2018
Wat gaan we doen? We behandelen trends en ontwikkelingen in social media. We geven een uitleg over Facebook en Instagram. We bespreken de social media pagina’s van alle deelnemers en geven opbou... Lees meer

Ontdek Keyport!

Klik op onderstaande afbeelding.

webbanner221x221px.gif

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu