Nieuws
Duurzame inzetbaarheid bij Rooskens Group

Duurzame inzetbaarheid bij Rooskens Group

26 februari 2019
Categorie: Algemeen, Ondernemerschap

ESF Subsidie voor verandertraject

In 1988 is Rooskens Group gestart als transport bedrijf. In 1993 kwamen daar expeditie-activiteiten bij.”In die afgelopen 25 jaar is er enorm veel veranderd.” Directeur Martijn Rooskens vervolgt: “De logistieke keten wordt door alle technologische ontwikkelingen steeds dynamischer. Tegelijkertijd willen wij als bedrijf de komende jaren groeien en verder professionaliseren.“

Een ambitie die vraagt om een andere focus van medewerkers, volledig gericht op de meerwaarde voor de klant. En daar past ook een andere werkomgeving en een andere aansturing bij. Met meetbare ontwikkeldoelen gericht op sales en leiderschap. Maar hoe pak je dat aan?

Subsidie voor kosten extern adviseur
Om dit verandertraject inhoud te geven, heeft Rooskens Group gebruik gemaakt van de regeling ESF Duurzame inzetbaarheid. Dan worden de kosten van een externe adviseur deels vergoed. TRIAS helpt bij het aanvragen ervan via het Startfeefonds Keyport.

TRIAS inschakelen via Keyport
Met het startfeefonds Keyport-TRIAS financiert Keyport 50% van het advies- en aanvraagtraject voor. Als de subsidie vervolgens wordt toegekend, betaalt u het startfee bedrag weer terug zodat het geld opnieuw beschikbaar komt voor andere ondernemers.

Directeur Martijn Rooskens is enthousiast: “Met hulp van TRIAS hebben we succesvol gebruik gemaakt van de ESF regeling. De subsidie is een welkom steuntje in de rug om als organisatie te investeren in je mensen en een volgende stap te kunnen zetten.“

ESF Duurzame inzetbaarheid opent weer in april 2019!
Duurzaam inzetbare werknemers zijn gezond, gemotiveerd, competent en productief. Vanaf indiensttreding tot aan pensionering. De subsidiemogelijkheid voor het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers gaat weer open.

Het aanvraagtijdvak wordt opengesteld van 8 april t/m 12 april 2019. Alle bedrijven en (overheids)instellingen die werknemers in dienst hebben kunnen een aanvraag indienen. De subsidie bedraagt max. 50% van de kosten van een externe adviseur. Per aanvrager bedraagt de subsidie maximaal € 12.500 bij een bedrag van € 25.000 aan subsidiabele projectkosten.

Benieuwd wat deze subsidie voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze website www.trias-subsidie.nl of laat u adviseren door een van onze ervaren adviseurs!

TRIAS BV│info@trias-subsidie.nl│ 077-3560100
trias-logo.jpg
Rooskens Group│www.rooskensgroup.com│ 0475-519284

thumb-rooskensgroep.jpg


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

25 sept - Vind je nieuwe collega in Duitsland!

Arbeidsmarkt
25 september 2019
Heb je vacatures openstaan en zoek je een nieuwe manier om te werven? Kijk dan eens over de grens. 25 september is in Monchengladbach een banenbeurs voor Duitse werkzoekende. Download hier de flyer. (... Lees meer

10 okt - Keyport Symposium "Made in Keyport"

Algemeen, Logistiek, Agri, Zorg, Leisure & retail, Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs, Ondernemerschap
10 oktober 2019 Aanvang 16:00 Einde 20:00
.. Wereldspelers, award winnaars en topondernemers.. High Tech opleidingen, Hybride onderwijs, IoT challenge.. Egg Valley, E-fulfilment Hub, Green Future Welke mooie producten worden er hier gemaakt?... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu