Nieuws
Duurzaam vermarkten agro food concepten?

Duurzaam vermarkten agro food concepten?

15 mei 2018
Categorie: Agri, Ondernemerschap

Doe mee aan de vervolg miniMaster

“Vijf interactieve sessies, samen met collega- ondernemers, voor slechts 350 euro.” In deze miniMaster ga je doelgericht aan de slag om een nieuw agro-food concept te bedenken én in de markt te zetten. Een initiatief van Keyport EAA samen met de Rabobank.

sheet5minimasters.jpg
Wil je meedoen? Meld je deze week nog aan! (De inschrijving moet binnen zijn vóór 21 mei 2018.)
Stuur een e-mail naar: reco.corsten@weert.nl (Hans Corsten).

Donderdag 19 april, Rabobank in Weert. Een groep van 20 agrarisch ondernemers verzamelt zich. Het merendeel heeft al een eerste miniMaster gevolgd; acht interactieve colleges over alle relevante strategische thema’s. Van financieel inzicht en positionering tot aan persoonlijk leiderschap.

Nu willen ze verder. Een gefundeerde keuze maken én die ook vermarkten. Om ze hierin te ondersteunen is er een vervolg miniMaster ontwikkeld met verdieping op de volgende onderwerpen:

  • Trends in de agro-food sector: Denk aan de aandacht voor herkomst en fun food. En aan de consumentenbehoeften: gezond, ambachtelijk en gemak.
  • Onze rol in de keten: Waar sta ik? Hoe verhoudt zich dat tot de consument? Wat betekent het voor de handel en verkoop?
  • Samen op pad: Op bedrijfsbezoek en actief in gesprek met collega ondernemers. Hoe hebben zij het aangepakt? Wat waren de lessons learned?
  • Wat maakt mij onderscheidend: Wat wordt jouw verhaal? Bepalen van je missie,strategie en concept, ook op basis van een sterkte/zwakte analyse (SWOT).
  • Samen doorpakken. En dan aan de slag. Kunnen we bestaande netwerken verbinden? Welke kansen voor samenwerking zijn er? Denk bijvoorbeeld aan initiatieven zoals LEF, Mushroom Valley en Ruygveen.

schemaMinimasterEAA.jpg

Meedoen?

Dankzij de bijdrage van Keyport EAA, dat 75% subsidieert, betaal je als deelnemer nog slechts 350 euro. Voor dat bedrag ga je een aantal dagdelen op pad en gericht aan de slag met de toekomst van je bedrijf. Geïnteresseerd? Meld je dan vóór 21 mei aan bij Hans Corsten via Reco.Corsten@weert.nl.

De vervolg miniMaster gaat in juni van start.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

28 mei - Inspiratiesessie: Hoe verbeter je de klantbeleving in je winkel?

Leisure & retail, Onderwijs
28 mei 2018 Aanvang 10:00 Einde 13:00
Inspiratiesessie: Hoe verbeter je de klantbeleving in je winkel?Datum: 28 mei 2018Tijd: 10:00 - 13:00Locatie: Steenstraat 2, Horst aan de Maas Beleving: het lijkt een soort nieuw toverwoord. Natuurli... Lees meer

7 juni seminar - Centrum voor Logistiek Vakmanschap

Logistiek, Innovatie, Onderwijs
7 juni 2018 Aanvang 15:30 Einde 19:00
Wij nodigen u graag uit voor:Seminar CLV 7 juni, Laaghuissingel 4, Venlo:1000 dagen CLV: resultaten en vooruitkijkenProgramma: 15.30 uur: Inloop 16.00 uur: Welkom door Tjeu van de Laar, directeur ... Lees meer

12 juni Meet-up meeting: Maak medewerkers op maat

Maakindustrie, Arbeidsmarkt, Onderwijs
12 juni 2018 Aanvang 15:00 Einde 18:30
MakeTech Platform Keyport en Konnekt’os nodigen u van harte uit om op 12 juni met ons mee te denken tijdens een meet-up voor de maakindustrie. Hoe gaan wij het tekort in onze branche oplossen? De idea... Lees meer

Save the date: 28 juni - Limburg: Fulfil your Future

Logistiek, Innovatie
28 juni 2018
Op donderdag 28 juni aanstaande presenteren de Limburgse e-fulfilment  koplopers hun actieprogramma. Onder de naam ‘Limburg: Fulfil your Future’ organiseren zij een inspirerend seminar, gericht op beh... Lees meer

20 sept - Pitch Event Limburgse Versnellingstafels

Algemeen, Logistiek, Agri, Zorg, Leisure & retail, Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
20 september 2018
PITCH EVENT: 20 SEPTEMBER 2018 Reserveer nu alvast 20 september 2018 in je agenda. Dan zal het eerstvolgende Pitch Event plaatsvinden. Bekijk nog eens alle pitches van 9 november 2017.www.delimburgsev... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu