Nieuws
Doorstart voor De Limburgse Versnellingstafels?

Doorstart voor De Limburgse Versnellingstafels?

12 februari 2019
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

… Mijn idee kwam in een stroomversnelling... Ik kreeg een flinke duw in de goede richting… Er kwam structuur in mijn plan…. Het juiste netwerk werd bereikbaar .. zomaar een greep uit de reacties van deelnemers aan De Limburgse Versnellingstafels.

Aan De Limburgse Versnellingstafel werk je jouw idee, samen met een innovatie expert en collega ondernemers, uit tot een kansrijke business propositie. Maar liefst 415 ondernemers hebben actief meegedaan aan een van de 45 tafels. Niet zonder succes. In de afgelopen vier jaar zagen 64 nieuwe concepten het levenslicht en zijn er 17 nieuwe ondernemingen opgericht. Dat smaakt naar meer.

Keyport werkt aan innovatie
Op dit moment zijn de initiatiefnemers in gesprek met Ondernemend Limburg, Keyport 2020, ESZL, EDB en de Provincie Limburg over een mogelijke doorstart van dit innovatie instrument. We houden je op de hoogte. Nu al meer weten of je idee voorleggen? Mail dan naar info@keyport2020.nl. Of bekijk hier de projectpagina van De Limburgse Versnellingstafels.

Bekijk hier alle pitches van De Limburgse Versnellingstafel 2014-2018


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

Terug
agenda
Agenda

20 febr - Bedrijventour techniekcoördinatoren Basisscholen regio Leudal

Maakindustrie, Onderwijs
20 februari 2019
15 leerkrachten gaan op bedrijfsbezoek bij Gobra Nederweert en Eldra Ittervoort. Project: wetenschap-techniek-midden-limburg Lees meer

26 febr - Roermond on Stage

Arbeidsmarkt, Onderwijs
26 februari 2019 Aanvang 12:00 Einde 17:00
Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd? Beroepenfeest: Roermond on Stage - Beroepenfeest.Van 12.00 - 17.00 uur met afsluitend een hapje en drankje.Locatie: Jo Gerrishal, Achilleslaan 2a in... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu