Nieuws
Doorstart voor De Limburgse Versnellingstafels?

Doorstart voor De Limburgse Versnellingstafels?

12 februari 2019
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

… Mijn idee kwam in een stroomversnelling... Ik kreeg een flinke duw in de goede richting… Er kwam structuur in mijn plan…. Het juiste netwerk werd bereikbaar .. zomaar een greep uit de reacties van deelnemers aan De Limburgse Versnellingstafels.

Aan De Limburgse Versnellingstafel werk je jouw idee, samen met een innovatie expert en collega ondernemers, uit tot een kansrijke business propositie. Maar liefst 415 ondernemers hebben actief meegedaan aan een van de 45 tafels. Niet zonder succes. In de afgelopen vier jaar zagen 64 nieuwe concepten het levenslicht en zijn er 17 nieuwe ondernemingen opgericht. Dat smaakt naar meer.

Keyport werkt aan innovatie
Op dit moment zijn de initiatiefnemers in gesprek met Ondernemend Limburg, Keyport 2020, ESZL, EDB en de Provincie Limburg over een mogelijke doorstart van dit innovatie instrument. We houden je op de hoogte. Nu al meer weten of je idee voorleggen? Mail dan naar info@keyport2020.nl. Of bekijk hier de projectpagina van De Limburgse Versnellingstafels.

Bekijk hier alle pitches van De Limburgse Versnellingstafel 2014-2018


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

25 sept - Vind je nieuwe collega in Duitsland!

Arbeidsmarkt
25 september 2019
Heb je vacatures openstaan en zoek je een nieuwe manier om te werven? Kijk dan eens over de grens. 25 september is in Monchengladbach een banenbeurs voor Duitse werkzoekende. Download hier de flyer. (... Lees meer

10 okt - Keyport Symposium "Made in Keyport"

Algemeen, Logistiek, Agri, Zorg, Leisure & retail, Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs, Ondernemerschap
10 oktober 2019 Aanvang 16:00 Einde 20:00
.. Wereldspelers, award winnaars en topondernemers.. High Tech opleidingen, Hybride onderwijs, IoT challenge.. Egg Valley, E-fulfilment Hub, Green Future Welke mooie producten worden er hier gemaakt?... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu