Nieuws
Dimass verbindt zich met Centrum voor Logistiek Vakmanschap van Gilde Opleidingen

Dimass verbindt zich met Centrum voor Logistiek Vakmanschap van Gilde Opleidingen

18 maart 2019
Categorie: Innovatie, Logistiek, Ondernemerschap

Weert – Dimass Group BV uit Haelen is de nieuwe partner van het Centrum voor Logistiek Vakmanschap (CLV) van Gilde Opleidingen, met vestigingen in Venlo en Weert.

Het Centrum voor Logistiek Vakmanschap van Gilde Opleidingen wil samen met logistieke bedrijven een antwoord geven op de stijgende vraag naar goed opgeleide logistieke medewerkers.

Er wordt reeds samengewerkt met 20 gerenommeerde bedrijven uit de Noord en Midden Limburg.

Dimass, een specialist op het gebied van Europees e-fulfilment (de volledige logistiek achter een webshop), verbindt zich voor een periode van twee jaar aan het Centrum voor Logistiek Vakmanschap (CLV). Donderdag 14 maart werd de samenwerking bekrachtigd en tekende Peter Walraven, directeur van de Dimass Group, in Haelen de samenwerkingsovereenkomst.

Dimass zet zich in om het onderwijs van de opleiding Manager Transport & Logistiek (mbo-niveau 4) aantrekkelijker te maken en naar een hoger niveau te tillen. Dit gaat men doen door o.a. gastlessen, werkcolleges en bedrijfsbezoeken te organiseren en samen praktijkcasussen te ontwikkelen.

Foto-samenwerkingsovereenkomst.jpg

Blij met partner Dimass
Bart Driessen (CLV): “Wij zijn echt zeer blij dat we Dimass als partner hebben kunnen toevoegen. Een mooi bedrijf in Midden Limburg waar we in Weert twee jaar geleden gestart zijn met logistieke opleidingen. Directeur Peter Walraven heeft de eerste gastles al met verve gegeven”

Peter Walraven (Dimass): “Deze samenwerking is voor Dimass Group ook super! Het is voor ons erg belangrijk om stageplekken te creëren en voldoende gekwalificeerde medewerkers te vormen. Binnen ons bedrijf krijgt een stagiair een ambassadeur die de stagiair gaandeweg de theorie in praktijk eigen maakt. Dit is voor ons een goede manier om aan de toenemende vraag naar logistieke experts binnen ons bedrijf te voldoen. De fulfilmentmarkt is een sterk groeiende markt. Steeds meer consumenten bestellen online en geven deze markt extreme groeipercentages mee. Dimass profiteert daar, met dubbele groeicijfers, meer dan evenredig van.”


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.


 

 

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

25 sept - Vind je nieuwe collega in Duitsland!

Arbeidsmarkt
25 september 2019
Heb je vacatures openstaan en zoek je een nieuwe manier om te werven? Kijk dan eens over de grens. 25 september is in Monchengladbach een banenbeurs voor Duitse werkzoekende. Download hier de flyer. (... Lees meer

10 okt - Keyport Symposium "Made in Keyport"

Algemeen, Logistiek, Agri, Zorg, Leisure & retail, Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs, Ondernemerschap
10 oktober 2019 Aanvang 16:00 Einde 20:00
.. Wereldspelers, award winnaars en topondernemers.. High Tech opleidingen, Hybride onderwijs, IoT challenge.. Egg Valley, E-fulfilment Hub, Green Future Welke mooie producten worden er hier gemaakt?... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu