Nieuws
De Limburgse Versnellingstafels! - Dien je idee vóór 1 juni in

De Limburgse Versnellingstafels! - Dien je idee vóór 1 juni in

15 mei 2018
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

De 8ste ronde van de Limburgse Versnellingstafels gaat beginnen. Heb jij een innovatief idee? Werk het samen met innovatie experts uit tot een kansrijke business propositie! Dien hier je idee vóór 1 juni in.

Dat de Limburgse Versnellingstafels een succesvol innovatie-instrument is, dat is intussen wel bewezen. In eerdere Keynotes berichtten we al over De Groene Tegel en over de InnovAward publieksprijs voor milkbuddy Celci. Intussen krijgen ook de ideeën van Luuk Stultiëns van ID& voet aan de grond. Na deelname aan de Versnellingtafels kwam Stultiens via KvKAddVentured in contact met het innovatiecentrum van T Mobile.

  • Lees hier zijn verhaal over de kansen van samenwerking met T Mobile.T Mobile over hun deelname aan
  • KvK Addventured en samenwerken met mkb, zzp en start ups: lees het hier.

Intussen heeft ook het eerste ziekenhuis getekend voor het andere idee van Stultiëns-  ‘Dr Switboard’-  en is hij alweer bezig met iets nieuws. “Ons volgende productidee is inmiddels toegelaten tot het getstarted-programma van Erasmus Centre of Entrepreneurship en opgenomen in netwerk HealthValley. Wellicht ga ik dat inbrengen in de nieuwe ronde van de Versnellingstafels.’

Indienen kan tot 1 juni. Op 20 september worden de geselecteerde ideeën tijdens het grote Pitch Event gepresenteerd.
Reserveer die datum alvast!

Samenwerking Overheid, Onderwijs en Ondernemers

Het regionale economische beleid van Brainport 2020 moet ertoe leiden dat Zuidoost-Nederland aansluiting vindt bij de wereldtop-10 van toptechnologische regio’s. Om dit te realiseren werken overheden, onderwijs en ondernemingen steeds vaker met elkaar samen in regionale verbanden, zoals Limburg Economic Development in Zuid-Limburg en Keyport 2020 in Midden-Limburg. Een concreet resultaat hiervan is De Limburgse Versnellingstafel, een innovatie instrument, specifiek voor het  MKB.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug
agenda
Agenda

31 jan 2019 | Symposium Diversiteit op de arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt
31 januari 2019 Aanvang 16:00 Einde 19:30
MKB-Limburg nodigt u van harte uit voor de werkconferentie Diversiteit op de arbeidsmarkt op 31 januari 2019. Locatie Congrescentrum kasteel Daelenbroeck Herkenbosch Datum en tijd Donderdag 31 jan 2... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu