Nieuws
De kracht van het MakeTech Platform “Verbinden vanuit de inhoud”

De kracht van het MakeTech Platform “Verbinden vanuit de inhoud”

12 november 2019
Categorie: Maakindustrie

Marcel Loman, algemeen directeur apt Extrusions BV in Roermond: “apt Extrusions produceert aluminium profielen en levert aan de bouw, automotive en industrie.

Wij zijn nu 3 jaar betrokken bij het MakeTech Platform. De kracht van het platform is dat je vanuit de inhoud contact hebt met elkaar. De uitdagingen van onze branche zijn herkenbaar voor anderen en leiden tot nieuwe initiatieven en verbindingen.

APT-Extrusions.png

We onderzoeken bijvoorbeeld met 4 ondernemers de mogelijkheden om een project op te starten dat zij-instromers aan ons verbindt. Ook door bedrijfsbezoeken of bijeenkomsten leer ik, bijvoorbeeld over het belang van de inzet van social media voor employer branding. Die optelsom maakt de betrokkenheid bij het MakeTech Platform voor ons bedrijf en voor mij persoonlijk waardevol.”

Marcel-Loman.pngMarcel Loman
Algemeen directeur
apt Extrusions BV

 


Meer weten over het MakeTech Platform, bekijk hier het Keyport project.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Jan 2020: Doe mee met Start & Grow Diffrnt! Persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen

Ondernemerschap
1 januari 2020
MKB-ers, starters, ZZP-ers, freelancers, pak je kans en doe mee met Start & Grow Diffrnt! In januari 2020:Een uitgebreid programma met persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen.... Lees meer

22-23 april 2020 - Ga mee naar de Hannover Messe. Thema: Industrial Transformation

Innovatie, Ondernemerschap
22 april 2020
Ga op 22 en 23 april 2020 mee naar de Hannover Messe! De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen in de wereld. LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Lim... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu