Nieuws
De groeischakelaar lanceert eerste project

De groeischakelaar lanceert eerste project

12 februari 2019
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

Vragen over productontwikkeling, nieuwe initiatieven of het vinden van de juiste businesspartner of netwerk?  De groeischakelaar is er voor alle ondernemers met vragen over groei en innovatie. Keyport participeert.Het eerste project World Class Maintenance Zuid

Op 17 januari is door LWV-voorzitter Giel Braun het eerste project van De Groeischakelaar gelanceerd tijdens de innovatieconferentie van World Class Maintenance Zuid (WCM). WCM ondersteunt gezamenlijke innovatieprojecten tussen grote, toonaangevende bedrijven en MKB-bedrijven in Limburg. WCM is het netwerk voor smart maintenance in Nederland. Doelstelling is radicaal: op naar 100% voorspelbaar onderhoud. Dit doen zij door slimme onderhoudskennis te ontwikkelen, te verspreiden en toe te passen. Projecten en Fieldlabs op het gebied van slim onderhoud dragen bij aan een verlengde asset lifetime, aan een betere mobiliteit, aan de noodzakelijke energietransitie, aan kennisontwikkeling en last but not least, aan de Nederlandse concurrentiekracht. WCM voert cross-sectorale innovatieprojecten uit, ontwikkelt een onderwijsprogramma en werkt aan een actief netwerk waarin asset owners, serviceleveranciers, kennis- en onderzoeksinstellingen en de overheid participeren. De Groeischakelaar gaat hierbij helpen om dit in Limburg nog meer van de grond te krijgen o.m. door middel van het opzetten van innovatietafels op het gebied van onderhoud.

WorldClassmaintenance.png

Onze groeischakelaars staan klaar
Vanaf 1 februari zijn twee innovatiemakelaars gestart, die ondernemers met elkaar en met instanties verbinden. Zij werken vanuit het Ondernemersplein, Steegstraat 5 te Roermond. Wil je een kop koffie met hen drinken, aarzel niet om een mailtje te sturen (info@degroeischakelaar.nl). Wij stellen ze graag even voor:

Loes_Borger.pngLoes Borger
Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Loes Borger. Ik ben 39 jaar en pionier in hart en nieren. Ik heb mij ontwikkeld van projectleider tot innovator, met als voornaamste aandachtsgebieden duurzaamheid, verkeersveiligheid en infrastructuur (water én wegen). In loondienst, maar ook als ZZP-er met mijn eigen onderneming, heb ik onder meer diverse ontwikkelingen vorm gegeven en innovatie-labs (mee) opgezet. Door middel van workshops, events en trajecten verbind ik ondernemingen, initiatieven en mensen om in hun innovatieve kracht te komen. En het belangrijkste ingrediënt? Creativiteit en plezier in het samenwerken om zo tot een optimaal resultaat te komen! Ik heet niet alleen Borger, maar bén ook een borger. Wat wil zeggen dat ik niet alleen aandacht heb voor een goed begin, maar juist ook focus op behoud en inbedding van vernieuwing.

Louis_Bonne.pngLouis Bonné
Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Louis Bonné, 39 jaar en adem innovatie, verandering en ‘de andere aanpak’. Mijn carrière ben ik begonnen in het onderwijs en al snel groeide ik door naar de ICT, waar ik carrière heb gemaakt als manager van de Business Unit Innovatie. In het bedrijfsleven heb ik complexe teams en projecten aangestuurd en heb ik vooral mensen weten te enthousiasmeren. In alle functies waarin ik actief ben geweest verbind ik de wereld om me heen en geef ik nooit op om een doel te bereiken. Te breed om hier allemaal te noemen, maar de gemene deler hierin is om elkaar op te zoeken en de toegevoegde waarde van elkaar in te zien. De vele ondernemingen die ik van binnen gezien heb, houden me nieuwsgierig naar een volgende.

 


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

Terug
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

agenda
Agenda

25 sept - Vind je nieuwe collega in Duitsland!

Arbeidsmarkt
25 september 2019
Heb je vacatures openstaan en zoek je een nieuwe manier om te werven? Kijk dan eens over de grens. 25 september is in Monchengladbach een banenbeurs voor Duitse werkzoekende. Download hier de flyer. (... Lees meer

10 okt - Keyport Symposium "Made in Keyport"

Algemeen, Logistiek, Agri, Zorg, Leisure & retail, Maakindustrie, Innovatie, Arbeidsmarkt, Onderwijs, Ondernemerschap
10 oktober 2019 Aanvang 16:00 Einde 20:00
.. Wereldspelers, award winnaars en topondernemers.. High Tech opleidingen, Hybride onderwijs, IoT challenge.. Egg Valley, E-fulfilment Hub, Green Future Welke mooie producten worden er hier gemaakt?... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu