Nieuws
De (digitale) expediteur van de toekomst!

De (digitale) expediteur van de toekomst!

19 november 2019
Categorie: Logistiek, Ondernemerschap

De logistieke sector wordt soms nog gezien als een vrij traditionele markt. Toch zijn er genoeg logistieke bedrijven die zich bezig houden met nieuwe technologische ontwikkelingen. De Rooskens Group uit Buggenum is een van hen.


Rooskens Group is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vracht gerelateerde vraagstukken voor klanten uit verschillende sectoren. Zij verwachten dat door ontwikkelingen zoals connectiviteit en Internet of Things het business model van expediteurs zal verschuiven van een transportaankoop naar online platforms. Daarop besloot de Rooskens Group te investeren in de ontwikkeling van een nieuw IT-systeem: FreightForwarding Management Systeem (FFMS).

Het FFMS systeem gebruikt state-of-the-art technologieën die een hele nieuwe infrastructuur voor haar klanten en leveranciers in Limburg biedt. Daarmee creëren ze een unieke meerwaarde. “We zien brede toepassingsmogelijkheden in verschillende marktsegmenten. Uniek aan het FFMS is dat deze innovatieve functies in één standaardpakket kan worden aangeboden.”

Innovatie met subsidie
Via een LimburgLogistiek innovatieproject kunnen Limburgse MKB-bedrijven subsidie krijgen voor de ontwikkeling en realisatie van een innovatief product of innovatieve dienst. De subsidie bedraagt 35% van de subsidiabele kosten tot een max. van € 70.000 per project. Uw eigen bijdrage kan inkind voldaan worden door de inbreng van eigen uren. Daarnaast zijn ook materiaal-, afschrijvings- en kosten van derden subsidiabel.

Benieuwd wat deze subsidie voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze website (www.trias-subsidie.nl) of laat u adviseren door een van onze ervaren adviseurs!

TRIAS BV│info@trias-subsidie.nl│ 077-3560100

TRIASsubsidies-projecten-management.png   


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Jan 2020: Doe mee met Start & Grow Diffrnt! Persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen

Ondernemerschap
1 januari 2020
MKB-ers, starters, ZZP-ers, freelancers, pak je kans en doe mee met Start & Grow Diffrnt! In januari 2020:Een uitgebreid programma met persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen.... Lees meer

22-23 april 2020 - Ga mee naar de Hannover Messe. Thema: Industrial Transformation

Innovatie, Ondernemerschap
22 april 2020
Ga op 22 en 23 april 2020 mee naar de Hannover Messe! De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen in de wereld. LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Lim... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu