Nieuws
Business Roadmaps

Business Roadmaps

10 september 2019
Categorie: Ondernemerschap

Kennismaken met gratis online workshop

Er zijn nogal wat trajecten om ondernemers te ondersteunen. Die richten zich bijna allemaal op ondernemers met een ambitie. De ambitie om te groeien, te innoveren of om internationaal te ondernemen. Maar het gros van de mkb ondernemers is vooral keihard aan het werk. Geen tijd om na te denken over ambities en hoe die te realiseren. Daarvoor is er Business Roadmaps (BR).

BusinessRoadmaps-web.jpg

Projectleider Jean-Paul Urlings: “BR is een praktische en snelle aanpak. Op maximaal 3 A4 werk je aan  een doordacht Business Model , je bestaansrecht en een heldere Roadmap voor de toekomst. De basis voor je succes.

Dankzij de steun van Keyport hoeven ondernemers nog maar 50% van de kosten te betalen. Om alvast kennis te maken met de methodiek heb ik een gratis online workshop ontwikkeld.”

Kansen per gemeente
In 2018 heeft Business Roadmaps  ongeveer 30 ondernemers begeleid. Urlings vervolgt: “ In overleg  organiseer ik ook workshops voor het Retail Innovation Center, de Rabobank en ondernemersverenigingen. Nieuw is dat we nu gaan kijken naar het benutten van de kansen per Keyportgemeente. Hoe kan BR bijdragen aan ambities zoals GroeibriljantLeudal, de transitie naar een toekomstbestendige agro sector of de vitaliteit van een winkelgebied. Wordt vervolgd!


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

Terug

Magazine-blokjev2.png

agenda
Agenda

Jan 2020: Doe mee met Start & Grow Diffrnt! Persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen

Ondernemerschap
1 januari 2020
MKB-ers, starters, ZZP-ers, freelancers, pak je kans en doe mee met Start & Grow Diffrnt! In januari 2020:Een uitgebreid programma met persoonlijke analyse, coaching, workshops en netwerkevenementen.... Lees meer

10 febr Connected Learning – Kernwaarden; hoe breng ik ze tot leven onder de medewerkers?

10 februari 2020 Aanvang 14:30 Einde 16:45
Tijdens deze Connected Learning bijeenkomst gaan we concreet aan de slag met tools die ondernemers met succes hebben ingezet om een beweging in gang te zetten op de werkvloer.Vekoma vertelt haar verha... Lees meer

Ambitieus MKB (9 bijeenkomsten)

Ondernemerschap
10 maart 2020
Ambitieus MKB - Voorjaar 2020 Nederland als koploper van de wereldwijde transitie naar een duurzame samenleving. Een transitie die veelal gedreven wordt door razendsnelle ontwikkelingen op het gebied ... Lees meer

22-23 april 2020 - Ga mee naar de Hannover Messe. Thema: Industrial Transformation

Innovatie, Ondernemerschap
22 april 2020
Ga op 22 en 23 april 2020 mee naar de Hannover Messe! De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen in de wereld. LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Lim... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu