Nieuws
Aanmeldingen Dag van de Innovatie Roermond loopt storm!

Aanmeldingen Dag van de Innovatie Roermond loopt storm!

6 februari 2018
Categorie: Innovatie, Leisure & Retail

Op 21 februari 2018 organiseert de Gemeente Roermond voor de eerste keer de ‘Dag van de Innovatie’. Het loopt storm met het aantal aanmeldingen. Binnen 10 dagen na aankondiging hebben al ruim 220 mensen zich aangemeld. Hiermee komt het plafond van 300 bezoekers in zicht. Aanmelden kan nog tot 15 februari of tot dat het uitverkocht is.

21febr-Dag-vande-innovatie-Roermond.jpg

Programma
Ook het programma heeft bijna zijn definitieve vorm gekregen. Het was al bekend dat ondermeer Guido Stompf (over innovatie in teams), Nard Wielaard (over de slimme samenleving), Liesbeth Heijman (over onderwijsinnovatie) en Bart Nieuwenhuis (over diensteninnovatie) gaan spreken. Recentelijk zijn Bas Ruyssenaars (Instituut voor Briljante Mislukkingen), Marie Louise Borsje (Ministerie van Economische Zaken) Martijn Rumpen (over de Einstein Telescope) en Marty van Dam (Wonen Limburg, over innovatie op de wekvloer) aan het programma toegevoegd.

Gratis toegankelijk voor geïnteresseerden
Het evenement vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek en is gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Aanmelden is wel nodig en kan via de website. De deuren gaan open om 12.30 en rond 17.00 wordt er afgesloten met een drankje. Het evenement is opgezet in een festivalsfeer waarin bezoekers zelf kunnen kiezen uit de verrassende programmaonderdelen. Het programma is een bonte mix van sprekers, workshops, netwerken, demonstraties en nog veel meer. Innovatie wordt telkens vanuit een ander thematiek belicht. Technische innovatie, maatschappelijke innovatie, het innovatieproces en praktische innovatie tools komen uitgebreid aan bod.

Verder komen onderwerpen aan bod als innovatiesubsidies, duurzaamheid, coderen, bestuurlijke innovatie, virtual reality en worden de deelnemers verrast met muziek en film.

Aanmelden
Meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot kosteloos aanmelden staan op www.dagvandeinnovatieroermond.nl.

Terug
agenda
Agenda

17 oktober - Bijeenkomst: Sensoring (Internet of Things) in de Maakindustrie

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
17 oktober 2018
Het Keyport/Brainport project Lerend Leven organiseert connected learning bijeenkomsten voor het MKB: 17 oktober - Bijeenkomst: Sensoring (Internet of Things) in de Maakindustrie Nederland is toonaa... Lees meer

31 oktober - Bijeenkomst: Augmented Reality, Virtual Reality en Digital Twin

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
31 oktober 2018
Het Keyport/Brainport project Lerend Leven organiseert connected learning bijeenkomsten voor het MKB: Woensdag 31 oktober: Augmented Reality, Virtual Reality en Digital Twin Wat heeft de virtuele we... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu