Nieuws
3D-printen in MKB: niets doen is geen optie

3D-printen in MKB: niets doen is geen optie

6 februari 2018
Categorie: Innovatie, Maakindustrie, Ondernemerschap

Het MKB in de maakindustrie moet 3D printing ernstig in overweging nemen. Stel je voor dat jouw klant het product dat jij levert voortaan zelf gaat printen? Dat is niet ondenkbaar. Voor LIOF aanleiding om het grondig aan te pakken. ‘Een event is niet voldoende. Het is tijd voor stap 2, de Masterclasses. Aanmelden is kosteloos en kan nog tot 23 feburari!’

Flyer_collectieve_bijeenkomst_V2_verkort-46d3a745.jpg

Masterclasses 3D printing (Lees hier de pdf versie.)
De Masterclasses bestaan uit vier sessies die je samen met andere ondernemers uit de maakindustrie volgt.

  • Masterclass 1: Kennissessie om je algehele kennis van het 3D printen te vergroten. Het gaat over de meerwaarde, design, materialen en processen.
  • Masterclass 2: Inspiratiesessie waarin we de ‘best practices’ van Limburgse MKB bedrijven zoeken. Waarom kozen zij voor de technologie? Hoe hebben ze het aangepakt? Wat hebben ze ervan geleerd?
  • Masterclass 3: Kansensessie waarin we de specifieke kansen voor je bedrijf onderzoeken en één potentiele toepassing selecteren waarmee je aan de slag gaat (individuele maatwerksessie).
  • Masterclass 4: Planningssessie waarin je een plan van aanpak opstelt voor het verkennen van de haalbaarheid en/of het daadwerkelijk realiseren van de geselecteerde toepassing.

Om het plan van aanpak te onderzoeken op haalbaarheid of daadwerkelijk te implementeren, kun je vervolgens een individueel maatwerk traject starten.

Meer info en aanmelden

Aanmelden en informatie opvragen kan bij René Kessen.
Business Developer Industrie +31 (0)6 15 01 26 30 email/skype: rene.kessen@liof.nl

Terug
agenda
Agenda

17 oktober - Bijeenkomst: Sensoring (Internet of Things) in de Maakindustrie

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
17 oktober 2018
Het Keyport/Brainport project Lerend Leven organiseert connected learning bijeenkomsten voor het MKB: 17 oktober - Bijeenkomst: Sensoring (Internet of Things) in de Maakindustrie Nederland is toonaa... Lees meer

31 oktober - Bijeenkomst: Augmented Reality, Virtual Reality en Digital Twin

Maakindustrie, Innovatie, Ondernemerschap
31 oktober 2018
Het Keyport/Brainport project Lerend Leven organiseert connected learning bijeenkomsten voor het MKB: Woensdag 31 oktober: Augmented Reality, Virtual Reality en Digital Twin Wat heeft de virtuele we... Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. U ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die u moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu