Zo werkt het!

Keyport wil de regionale economie versterken door de slimste koppen, gedreven ondernemers en ambitieuze ambtenaren bij elkaar te brengen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om samen beet te pakken. Heb jij een innovatief idee dat gebaat is bij samenwerking? In vier eenvoudige stappen maak je er een Keyport project van. Zet je schrap, want het kan snel gaan.

label1.png

Keyport helpt bij het indienen van jouw projectaanvraag. Heb je vragen over dit stappenplan ? Bel Ton Hagelstein: M. 06-25010740.


label2.png

We bespreken je projectaanvraag en kijken of het bij Keyport past. Als dat zo is, krijg je een uitnodiging om je project te pitchen. Voldoet je idee nog niet helemaal aan de voorwaarden, dan geven we je tips en suggesties. Misschien kun je je project zó aanpassen dat het alsnog bij ons past.


label3.png

Vier keer per jaar houden we een pitchbijeenkomst. Hier krijg je de kans om je idee te presenteren. Waarom is het kansrijk? Welke hulp van Keyport zou je kunnen gebruiken? En hoe wordt de hele regio er beter van?


label4.png

We laten je zo snel mogelijk weten wat we van je pitch vonden. Zijn we enthousiast? Dan hoor je ook meteen welke ondersteuning je krijgt. Zijn we nog niet overtuigd? Dan bespreken we welke kansen er nog meer zijn voor je project, binnen of buiten Keyport.

Let op: we doen het samen

We willen benadrukken dat het onze bedoeling is om je verder te helpen. Een project indienen heeft niets te maken met een competitie waarbij je een strenge jury moet overtuigen. We begeleiden je bij elke stap om ervoor te zorgen dat je project zoveel mogelijk kans maakt op ondersteuning van Keyport. We maken het samen!

Is je project een Keyport project?

Het belangrijkste is dat je de samenwerking opzoekt en dat onze regio er beter van wordt. Is jouw project kansrijk door samenwerking met andere bedrijven of een onderwijsinstelling? Geeft je idee een boost aan innovatie, ondernemerschap of de arbeidsmarkt van de regio? Doorloop dan zeker ons stappenplan. Keyport staat te popelen om met je aan de slag te gaan.

Lees hier de voorwaarden

 

Keyport staat voor je klaar

Keyport staat voor je klaar om je te helpen bij de realisatie van je idee. Heb je een gerichte vraag? Neem gerust contact op met de programmamanager Ton Hagelstein.

Button-recht-contact.jpg


TonHagelstein_Programmamanager_Keyport2020.jpgTon Hagelstein
Programmamanager Keyport 2020
Portefeuille: Interregionale en Internationale projecten, Innovatie, Arbeidsmarktoptimalisatie
E. ton.hagelstein@keyport2020.nl  | M. 06-25010740

TonHagelstein_Programmamanager_Keyport2020.jpgRenske Cox
Projectleider Keyport 2020
E. renske.cox@keyport2020.nl | M. 06-57587920

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu