Icoon-geefjeprojectvleugels.png

Geef je project of business vleugels

Keyport 2020

geefjeproject-vleugels_444x318.gif
     

Je bent ondernemer of onderwijsinstelling in Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert of Cranendonck? Hier zit je goed! Via Keyport vind je de mensen en de middelen om je volgende project verder te brengen.

Button-recht-4stappen.jpg

Precies de ondersteuning die je nodig hebt

Heb je een idee dat je wilt vertalen naar een lean & mean business plan? Heb je een plan om onderwijs beter te laten aansluiten bij de vraag van de markt. Zoek je de juiste personen of bedrijven die jou kunnen begeleiden? Of heb je al een prototype van een nieuw product en zoek je een hoogwaardige testfaciliteit? Keyport vindt precies de ondersteuning die je nodig hebt. Als jouw innovatieve idee, ondernemerschap of de arbeidsmarkt in onze regio versterkt, staan wij voor je klaar. Lees hier de voorwaarden.

Projectvoorbeeld

Project Nappie Ureka in stroomversnelling

Keyport 2020 ondersteunt ondernemer Thijs Henderickx

Thijs-Henderickx.jpgAl jaren liep Thijs Henderickx met het idee rond van een machine om incontinentie materiaal te recyclen. Bij geen enkele afvalpartij of financier kon hij zijn plan kwijt. "Wethouder Chrit Wolfhagen van de gemeente Roerdalen heeft me de weg naar Keyport 2020 gewezen. Toen pas is het hele plan in een stroomversnelling geraakt. De mensen van Keyport 2020 weten welke partijen moeten aansluiten om er een succesverhaal van te maken” aldus Thijs Henderickx.

>> Bekijk dit project en andere Keyport projecten

 

"Wij helpen ideeën te realiseren door het aanboren van diverse bronnen en het verbinden van partijen."

Ton Hagelstein, Programmamanager Keyport 2020.

 

Maak verbinding

Bij Keyport weten we de weg binnen heel Zuidoost-Nederland en leggen we de verbindingen die je project nodig heeft. We brengen bedrijven samen die elkaar kunnen versterken, óók buiten de regio of zelfs buiten de eigen sector. We slaan de brug naar onderwijs en overheid als dat een ontwikkeling kan versnellen. En als er ergens een subsidie voor is, dan weten wij die via ons uitgebreide netwerk te vinden.

Keyport staat voor je klaar

Alles wat we doen is erop gericht om je ondernemerschap en innovatiekracht te versterken. Want het zijn ondernemers en onderwijzers zoals jij die onze regio nodig heeft en daar mag best wat tegenover staan. Keyport staat voor je klaar om je te helpen bij de realisatie van je idee. Heb je een gerichte vraag? Neem gerust contact op.

TonHagelstein_Programmamanager_Keyport2020.jpgTon Hagelstein
Programmamanager Keyport 2020
Portefeuille: Interregionale en Internationale projecten, Innovatie, Arbeidsmarktoptimalisatie
E. ton.hagelstein@keyport2020.nl  | M. 06-25010740

 

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu