Agenda

Meet the Youngsters - Employer branding

 • Datum: 15 november 2017
 • Tijd: 15:30-18:15 uur
 • Locatie: ECI Cultuurfabriek te Roermond
 • Adres: ECI 13, 6041 MA Roermond
 • Parkeren: in de directe omgeving van de locatie is voldoende parkeergelegenheid

Topic:
Hoe belangrijk is employer branding voor het binden, boeien en benutten van young professionals voor jouw organisatie? Tijdens ‘Meet the Youngsters’ kom je erachter hoe studenten écht denken. In een intieme College Tour setting krijg je de unieke kans om het studentenpanel vragen te stellen. Een interactieve sessie waarin je kunt leren van de studenten, maar zeker ook van de aanpak van andere bedrijven op het gebied van employer branding.

Als partner van LWV Limburg Magnet nodigen wij jou van harte uit voor de Meet the Youngsters bijeenkomst op 15 november in de ECI Cultuurfabriek te Roermond.

Het programma:
Agenda (voorlopig):

 • 15:30-16:00: Ontvangst
 • 16:00-16:10: Intro Jos Meessen LWV
 • 16:10-16:25: Gastspreker namens RSM
 • 16:30-16:55: College Tour Meet the Youngsters (2 topics | interactieve sessie)
 • 17:00-17:15: College Tour What about the business (interactieve sessie met het bedrijfsleven)
 • 17:20-17:40: College Tour Meet the Youngsters (2 topics | interactieve sessie)
 • 17:40-17:45: Afsluiting Jos Meessen LWV
 • 17:45-18:15: Netwerkborrel

Bevestig jouw komst
Onze gastenlijst is even belangrijk als onze sprekers. Daarom willen we je vriendelijk vragen om uiterlijk 15 oktober te laten weten of je aanwezig bent. Bevestigen doe je door een e-mail te sturen aan: claire@brainport2020career.nl .

Introducé
Wil je een collega meenemen? Dat kan! Vermeld dan s.v.p. de voor- en achternaam in de bevestigingsemail.

We hopen je te zien op 15 november 2017.

Met hartelijke groet,
Claire Engels
Projectmanager Limburg Magnet
E: claire@brainport2020career.nl
T: 31 (0) 6 10385886

Startdatum
15 november 2017
Starttijd
15:30
Einddatum
15 november 2017
Eindtijd
18:15
Terug
Keyport 2020
Nieuws

Ondernemer in de maakindustrie? Grijp je kans!

Maakindustrie
10-10-17 Op 1 september organiseerde Keyport een thematafel voor de Maakindustrie. Hoe gaan we om met de toenemende digitalisering en robotisering? En met de veranderende arbeidsmarkt? Lees hier verder! Lees meer

Op 1 september organiseerde Keyport een thematafel voor de Maakindustrie. Hoe gaan we om met de toenemende digitalisering en robotisering? En met de veranderende arbeidsmarkt? Lees hier verder!

miniMaster Anders Ondernemen - Voor mkb én agri ondernemers

Agri, Maakindustrie
10-10-17 Zoals al aangekondigd in het vorige bericht van “De Productie Proeftuin”van EAA (Economisch Actieprogramma Agribusiness) krijgt de miniMaster Anders Ondernemen een vervolg. Dit keer voor Agri en MKB ondernemers. Lees meer

Zoals al aangekondigd in het vorige bericht van “De Productie Proeftuin”van EAA (Economisch Actieprogramma Agribusiness) krijgt de miniMaster Anders Ondernemen een vervolg. Dit keer voor Agri en MKB ondernemers.

E-fulfilment X Robotica

Innovatie, Logistiek
10-10-17 Donderdag 2 november om 15.00 uur Kempen Airport Budel - De toepassing van robots in de logistiek is een hot topic. Steeds meer innovatieve bedrijven kijken naar robots ter vervanging van menselijke arbeid. In het seminar 'E-fulfilment meets Robotica’ komen de laatste ontwikkelingen aan bod. Niet alleen ondernemers, ook studenten zijn welkom. Lees meer

Donderdag 2 november om 15.00 uur Kempen Airport Budel - De toepassing van robots in de logistiek is een hot topic. Steeds meer innovatieve bedrijven kijken naar robots ter vervanging van menselijke arbeid. In het seminar 'E-fulfilment meets Robotica’ komen de laatste ontwikkelingen aan bod. Niet alleen ondernemers, ook studenten zijn welkom.

Ledenbijeenkomsten MakeTech Platform

Maakindustrie
10-10-17 Op 26 oktober zijn de leden van het Make Tech Platform te gast bij NLW. Het maatschappelijk werkbedrijf in Noord-Limburg. NLW werkt in opdracht van productiebedrijven in de regio Noord- en Midden Limburg en Brabant in o.a. de sectoren Metaal, Electrotechniek en Automotive. Lees meer

Op 26 oktober zijn de leden van het Make Tech Platform te gast bij NLW. Het maatschappelijk werkbedrijf in Noord-Limburg. NLW werkt in opdracht van productiebedrijven in de regio Noord- en Midden Limburg en Brabant in o.a. de sectoren Metaal, Electrotechniek en Automotive.

MKB Financieringspoort Limburg

Innovatie, Ondernemerschap
10-10-17 Ondernemen is ambities realiseren. Heeft u plannen voor groei of innovatie, maar nog geen passende financiering? Een goed gesprek, in contact komen met investeerders, of het opstellen van een doortimmerd investeringsplan: daar kan MKB Financieringspoort Limburg u mee helpen. Lees meer

Ondernemen is ambities realiseren. Heeft u plannen voor groei of innovatie, maar nog geen passende financiering? Een goed gesprek, in contact komen met investeerders, of het opstellen van een doortimmerd investeringsplan: daar kan MKB Financieringspoort Limburg u mee helpen.

Ontdek Keyport!

Klik op onderstaande afbeelding.

webbanner221x221px.gif

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu